Що ж таки будуватимуть біля Собору святого Юра?

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 26 тра 2013.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

«Погляду» вдалося зустрітися із директором ТзОВ «Розвиток нерухомості» Миколою Дмухом, аби з’ясувати низку питань, котрі вже давно витають у повітрі.

Читати публікацію повністю на www.pohlyad.com

2. kresliar

kresliar New Member

без шкандалю не обійдеться?.. з якогось дива церква продає будівлі на території шпиталю Шептицького -гаражі та котельню?., туди проникає багатенький ділок з намірами побудови якогось висотного оборобла...

3. kresliar

kresliar New Member

тема набирає обертів:
    http://zik.ua/ua/news/2013/05/27/410738 ...Ніколи не думала, що у мене підніметься рука написати «криве слово» на адресу УГКЦ, як мінімум тому, що сама за віросповіданням є греко-католичкою. Проте події довкола запланованої забудови на Святоюрській горі біля святині українських греко-католиків сколихнули мою душу... читаємо, тішимося...

мешканців заспокоюють гарними мальовидлами:

а коли вибудували оте оборобло (унітаз) за міцкевичем, то і досі плюнути в тоте страховидло хочеться...
    будиночки мешканців можуть стати більш центровими -коли котлованів бандюки нариють -та поповзуть тоті будиночки в напрямку цирку...

• Подобається Подобається x 2
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Для мене взагалі дико - як поблизу святого, намоленого місця можна щось будувати? Краще б хай шпиталь розбудовували й зберігали в пам"ять про Митрополита, аніж будували якийсь бізнес-центр.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ще одне мальовидло

• Подобається Подобається x 1
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

о_О танунафік. Отак псувати краєвид, ландшафт міста? Вдусити б голими руками того, хто то малював. Я досі не можу спокійно дивитися на той будинок Укрсоцбанку на площі Петрушевича - в очах стоять фото будинків 9 і 10 (які ж вони красиві були, хіба то не можна було врятувати, якщо не піддавалися капремонту - відбудувати ідентичні). Самі ж руйнуємо красу рідного міста:sad:

• Подобається Подобається x 3
  7. coolzak

coolzak Well-Known Member

Зовсім подуріли

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Н,Ю. то на площі Міцкевича то чудовище стоїть

9. Bambook

Bambook Persona non grata

позабивав би...

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Просто жах! Вся велич і краса Собору губиться на фоні того коричневого монстра.
    Як ще треба не любити і не шанувати своє місто, історію, щоб отаке чудовисько втулити?
    Шкода, що гроші не дають людям відкрити очі і серце.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)