«Погляду» вдалося зустрітися із директором ТзОВ «Розвиток нерухомості» Миколою Дмухом, аби з’ясувати низку питань, котрі вже давно витають у повітрі. Читати публікацію повністю на www.pohlyad.com
без шкандалю не обійдеться?.. з якогось дива церква продає будівлі на території шпиталю Шептицького -гаражі та котельню?., туди проникає багатенький ділок з намірами побудови якогось висотного оборобла...
тема набирає обертів: http://zik.ua/ua/news/2013/05/27/410738 ...Ніколи не думала, що у мене підніметься рука написати «криве слово» на адресу УГКЦ, як мінімум тому, що сама за віросповіданням є греко-католичкою. Проте події довкола запланованої забудови на Святоюрській горі біля святині українських греко-католиків сколихнули мою душу... читаємо, тішимося... мешканців заспокоюють гарними мальовидлами: а коли вибудували оте оборобло (унітаз) за міцкевичем, то і досі плюнути в тоте страховидло хочеться... будиночки мешканців можуть стати більш центровими -коли котлованів бандюки нариють -та поповзуть тоті будиночки в напрямку цирку...
Для мене взагалі дико - як поблизу святого, намоленого місця можна щось будувати? Краще б хай шпиталь розбудовували й зберігали в пам"ять про Митрополита, аніж будували якийсь бізнес-центр.
танунафік. Отак псувати краєвид, ландшафт міста? Вдусити б голими руками того, хто то малював. Я досі не можу спокійно дивитися на той будинок Укрсоцбанку на площі Петрушевича - в очах стоять фото будинків 9 і 10 (які ж вони красиві були, хіба то не можна було врятувати, якщо не піддавалися капремонту - відбудувати ідентичні). Самі ж руйнуємо красу рідного міста
Просто жах! Вся велич і краса Собору губиться на фоні того коричневого монстра. Як ще треба не любити і не шанувати своє місто, історію, щоб отаке чудовисько втулити? Шкода, що гроші не дають людям відкрити очі і серце.