Що заважає Україні розвиватися?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Fedir Vygovskiy, 14 чер 2013.

1. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Але не змінюймо акценту розмови.
    "14 червня 1940 (п’ятниця) - Київ. РНК УРСР та ЦК КП(б)У видали постанову «Про затвердження плану переселення у 1940 р. 31600 господарств колгоспників України до Сибіру і Казахстану."
    Джерело: - Верстюк В.Ф. Дзюба О.М., Репринцев В.Ф. Україна від найдавніших часів до сьогодення. Хронологічний довідник. — К., 1995. — С.433. - Владислав Гриневич

• Подобається Подобається x 1
  2. Fedir Vygovskiy

Були часи коли всі були в резерваціях(хто виживав). Тепер індіанці непогано себе почуваются, наприклад кіно-актори-мільйонери Голівуду:Ч.Норріс, С.Сігал,боксер Ерік Моралес(Мексика). Вони, до речі, не забувають про своє індіанське коріння, походження. Так доля корінного населення - індіанців США, Мексики не мед, а все одно це ягідки в порівнянні з долею корінного населення України_(Малоросії,УРСР,як забажаєте)-українців в період 1654-1991 р.р.!! :ireful1::bomb:

• Подобається Подобається x 2
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А після 91 першого доля стала краще? І від щастя кількість населення почала убувати катострафичнимі темпами?

4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Двоих-троих назвали, и счастье у них у всех. Мда, мировой истории вы не знаете. Только вы, москали вас душили, и все, остальные в счастье жили. Сколько еще лет надо, чтоб понять, что от вас все зависит?
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Демографическая_катастрофа_индейцев_Америки
    А по территории вот так было.

Украина 1654-1991 .
    http://www.youtube.com/watch?v=3b_OzQUbZ_w

5. Fedir Vygovskiy

Хочь здихались"братніх обійм".:facepalm:

• Подобається Подобається x 3
  6. -Erebus-

Так, я ось і не зрозумію - де логічний зв'язок:
    Позбавилась Україна "братніх обійм" - це добре. Економично все одне д..а, і населення вимирає - то може і не Росія винувата була в всіх бідах України?:dntknw:

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Звісно, що кращою стала доля. Маємо - хоч часом і формально - але свою незалежну державу.
    От мені цікаво: ви б тішилися перспективі перемоги німців у 45-му, якби точно знали, що зараз внаслідок цього ви особисто каталися б у Москаубургу по Геббельс-Штрассе на БМВ і в кожного російського пенсіонера була б удвічі більша пенсія?

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

9. Fedir Vygovskiy

Я теж думаю що це Третій Райх, Бандера і Марсіани:yahoo:

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

[​IMG]Добавимо "до подарунків для України ще " голодомори, тюрми, війни та дефіцити товарів:yahoo:

10. Fedir Vygovskiy

Що Росія заспіває після підписання Україною в листопаді угоди про Асоціацію з ЄС. Здійснить примус до братства?

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

11. -Erebus-

Я не Вам не скажу за всю Росію, вся Росія дуже велика, але особисто я буду щиро радий, якщо Україна потраплить нарешті до ЄС і/чи вийде з економичної кризи.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ні. Відновить виробництво гаджетів під назвою Примус.
    Щоби було де свою нафту використовувати.

13. -Erebus-

Незалежність - це добре, коли йде на користь нації, а не навпаки. Яскравий приклад тому, що свобода не надає користи Зімбабве (раніше Південня Родезія).
    Якби я чи взагалі хтось ТОЧТО знав, що би було після поразки Союза в Другої Світовій війні. Історія не терпить умовного способу!

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

А хіба хтось зараз зовні заважає?;)

14. Fedir Vygovskiy

Чекайте там же президент на виданні. От і будуть гімнастичні вправи біля примусу.

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Щоб було наразі поразки Союзу у другій Світовій невідомо. Відомо лише про злидні, які спіткали народ СРСР після перемоги того Союзу у Другій світовій. От якби ще сьогодні спадкоємиця Союзу зовні не заважала б єдиними економічними простірами, Митними союзами тощо, казками про єдиний і братній слов"янський, тощо.:preved:

15. -Erebus-

Україна ж не війшла туди, ТАК чого Ви ниєте все про той Митний союз?

Якщо Україна хоче в ЄС, ТАК вперед! Не бачу можливостей в Росії зупинити Україну на цьому шляху!

16. Fedir Vygovskiy

Але це шлях Зімбабве(Південної Родезії). Й коригувати його до самовизначення має право лише сама вона.Без зовнішних "братніх" втручань якоїсь однієї(нібито більш економічно розвинутої) країни.:drinks:

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

А 5 червня 2013 року в Астані що підписано?Хіба це не тиск на суверенну державу?:yahoo:

17. Bambook

Поставимо питання інакше: ви б відмовилися від незалежності РФ заради кращого матеріального становища більшості росіян?

18. -Erebus-

Якби це "краще становище" врятувало мільони від голодної смерти (це ситуація з Зімбабве), то звісно так.
    Якщо же на коні стоїть чи Жігули будуть в більшости чи БМВ, то безперечно - ні!

• Подобається Подобається x 3
  19. Bambook

Тоді ваше питання щодо долі України - абсолютно нелогічне.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кожному - своє.
    Років 10 тому на одному совконостальгічному форумі російські комуняки намагалися довести: "Не можуть зарплати різнитися в рази!"
    Тобто, на їхню думку, 2 ставки прибиральниці по 2 години кожна (2х60 руб) дорівнюють одній ставці інженера або лікаря (120 руб) і це - "нормально".
    А я вважаю, що нормально - співвідношення до 10 разів в залежності від кваліфікації.
    Саме "уравніловка" і вбила совкову економіку та науку.

а де твій аватар? :)