Сьогодні Комітет Майдану Львівщини, як одна зі структур, що об'єднує учасників протестного руху (політиків і громадських діячів) регіону прийняв свою резолюцію... Читати публікацію повністю на www.lvivport.com
раз приняли і вирішили то в чому справа , беріть їх за сраку і всіх викидуйте з їх кабінетів разом з тими щоїх підтримують , а не гоніть порожняк.
Интересно, кроме них самих, то что они там принимают кто-то читает? Или это просто пуки в лужу? Мне любопытно, как хреновому, но управленцу. Зачем издавать распоряжение, для выполнения которого у тебя нет ни прав, ни ресурса?
это регион где никаких прав не нужно , как решили старейшины так и будем делать, или объязательно мнение со сторони как нам здесь жить , с кем спать, и по какому уставу.
Порішайте там, щоби москалів всіх зі Стрия вивезли. На жодобіться, що вам вартує... Так вже панувати кортить, аж пече.
Не вопрос. Я же не втурчаюсь. Я интересуюсь как вы во Львове самостоятельно забабахаете:перевірку законності створення та функціонування органів влади, провести повну люстрацію органів влади, МВС, прокуратури і суддів на предмет причетності функціонерів до вчинення службових та кримінальних злочинів, з подальшим покаранням винних? Неужели даже спросить я не имею права?
яка ще там перевірка хіба на сексуальну орієнтацію , а все остатне буде відбуватися як в 1939 і 1945 роках , будимо їх звільнювати від усього і вся, так як часу дурницями займатися не має. Я думаю що тут уся ясно .Якщо ще щось не ясно то з усіма питаннями до ОСВОБОДИТЕЛЕЙ
Я не знаю. Я как-раз и спрашиваю. Это понятно. Но кто вместо них работать будет? Если уж даже И.Фарион люстрацию не прошла, то что говорить про остальных?
работать будут все кроме освободителей и их наследников , А освободители будут освобождены от всего и работы в том числе.