Що вигідно привозити із США для продажу в Украіні?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем AAA, 4 бер 2011.

1. AAA

AAA New Member

Скажіть, що на вашу думку, можна везти із США для подальшого продажу в Україні?

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Народ! Везіть побільше. Вони нам порядок наведуть.

• Подобається Подобається x 6
  3. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Классная тема.
    Давайте, давайте, интересно послушать.
    Кстати, а из России, что выгодно привезти и выгодно продать?

Сегодня найти хорошего слесаря во Львове – проблема. Разумеется, этому можно радоваться. Если ты глуп. С токарями то же самое. Нету. Исчезли, как класс. Зато появилось огромное количество людей, которые, не видя тебя несколько лет, при случайно встрече немедленно предлагают – слушай, а давай с тобой чё-нибудь замутим и продадим! Давай! А чё мутить будем? Ну, откуда я знаю, ты же там чего-то делаешь руками, ты и знаешь, а я буду помогать продавать…. Продавать готовы все, делать никто ни хера не умеет и не хочет (про «Софтсерв» не напоминать – знаю, знаю). Рабочий класс уничтожен, как таковой.

http://www.mankurty.com/blog/?p=5595

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Токаря - можливо. А от зі слюсарем недавно мав справу. Знайшов на раз-два.
    Але тенденція така фігова справді є. Робочий клас переважно в Італії та Португалії...

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ага... Як прийшов комуніст в село і каже
    - Бабка, у вас комуністи єсть?
    а вона йому
    - Ой паноньку, та є в нас кому їсти, робити нема кому!

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Мене можете привезти. Я порядку робити не буду, обіцяю, але таково потрєпаться то я можу.:))):))):)))

• Подобається Подобається x 10
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б привіз Марусю-маму.

• Подобається Подобається x 8
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я в чумайдан не поміщаюсь, для мене треба кантєйнєр. :haha:

• Подобається Подобається x 7
  8. coolzak

coolzak Well-Known Member

В мене товариш плиточник в тернополі то я йому всякі інструменти спеціалізовані висилаю.сестра то дивиться коли сейли по магазинах типу GAP чи Old Navy на одяг і беру для неї.Товариш інший завжди Levis замовляє-і Вас там до сто долярів а тут можна за 25-40 на сейлі взяти.Щодо кваліфікованих робітників то тут вони заробляють 25-35 годину в середньому(доларів)-якщо готові стільки платити то можу організувати бригаду)))))

• Подобається Подобається x 6
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Негритянок))...вже 33 скоро і досі ні одної негритяночки не було (

А життя проходить....молодість не вернеться...)))))))

10. Bambook

У Львові вже давно нема Levis до ста доларів... Хіба на секонд-хенді :sad:
    А GAP зі Штатів слати - не знаю, як на мене, то не одяг, а шмаття, краще вже на розпродаж у "Зару" зїздити...

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

Може в Вас там інший GAP бо тут то досить хороша якість особливо для дітей.І ще одному товаришу купував оригінальну форму амерського морського піхотинця-штани і куртку з гортексом

• Подобається Подобається x 2
  12. Bambook

Я власне ніде, крім США і Канади з тією маркою не перетинався :)
    (У Європі реально вигідніше у Зару йти)

13. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

Те що тут дороге а там дешеве:
    Оригінальні айфони, маки (як нові так і б\у)
    Оригінальний одяг відомих дизайнерів\торгових марок
    Вживані машини - Каєни, Крузаки, Х5-ті тощо.
    Дивіться до чого Вам душа лежить і скільки у Вас грошей на старті.
    І ще одне: Ви хочете возити чесно-легально чи так як всі???

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Моя сестра з Лондона пару баулів лахів передала шоб тут продати, незнаю як вона і де його там вибирала, але майже на кожній шмотці "Маде ін чіна"))))))))

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так воно і є. Всі боржники Китаю і відповідно все шиється власне там. Навіть великі дизайнери шиють там.

• Подобається Подобається x 2
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

А попробуйте поясніть цьоці Рузі чо вона за китайську спідницю для доці має дати 300-500 грн. як на базарі є китайська за 50...

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Як цьоця не розрізняє що то таке кашемір і чому він коштує шалені гроші, навіть якщо зроблений в Китаю то ніц цьоці не скажете.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну якщо чесно мене і самого такі лейби смущають)....дуже вже те китайське барахло надоїло))

19. Bambook

Шкода, але тут не підійде перефраз з Булгакова "Вот никаких и не одевайте" :)))

Дивився якось давно передачку, де гамерицька родина десь з Канзасу пробувала місяць вижити, не купивши жодного китайського товару. Не вийшло. Не памятаю точно - чи то було дитяче харчування чи дитяче взуття, але я так зрозумів, що купити дитячі товари, вироблені не в Китаї там була величеееезна проблема...

• Подобається Подобається x 3
  20. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

В Китаї крім такиї лейбів також виготовляють "made in USA", "made in Italy" - 50 баксів за 1000 штук.
    А тому
    Баул китайських шмоток + лейби "made in Italy" = $$$$$$$$$$$:)

а де твій аватар? :)