Відповідь: що ви робите? а може у вас є такі улюблені заняття, якими ви лише на вихідних і займаєтеся?
Відповідь: що ви робите? прикіл у тому, що я до сьогодні теж не могла сказати коли в мене був такий день, а коли настав вихідний, зрозуміла, що я просто зависаю в хаті і нічого не хочу
Відповідь: що ви робите? а в мене такого нема... от, навiть коли хворiю... пс. форум не рахуеться... бо я ще на роботi..... кажуть, що сало -- наркотик, а я кажу, що для львiв'ян -- львiвська форумна кав'ярня -- оце наркотик!..
Відповідь: що ви робите? У вихідні я на форумі ( віднедавна ), дивлюсь хороший фільм по DVD, обов'язково читаю ( Устинова, Полякова ), ввечері неодміно з подругами на каву. Забула! Обов'язково відвідую батьків!
Відповідь: що ви робите? В мене цими днями були перші вихідні за багато-багато часу Довго спала, ніжилась в ліжку, відпочивала морально і фізично.. Хоча і прокидаюсь з думкою про те, що маю ще щось зробити.. Але насправді я вже вільна від навчання і нічого робити не треба Хіба що по хаті, але то вже дрібниці, прибирання для мене - це рух, а отже - відпочинок
Відповідь: що ви робите? Цікаво але на вихідні я встаю так само рано як і в будний день. В суботу їду з дітками до школи, потім хатня робота. В неділю зранку до церкви, потім бавлюсь з дітьми, готую обід, годую родину і гості, прибираю, готую дітей до школи на другий день, а потім вже якщо залишиться хвилинка то дивлюсь що ж цікавого сталось в світі тай форум відвідаю