це шось мені нагадало... "Цинізм Ваших помислів, щодо даної концепції, асоціюється з містифікацією парадоксальних ілюзій, які маразматично раціоналізуються, як профанація субординальних принципів лише у вашій психологічно-перевантаженій підсвідомості..."
Не надо врать. Я сейчас не скажу, что вы надо мной издеваетесь. Я открою совсем другую тему про ваше отношение ко мне. (Вот правда, я это решил за пару минут ДО того, как вообще сегодня зашёл сюда.) Апд. И да, по теме этой темы я тоже через момент отвечу.
А де я брехала - що у вас теми прикольні, чи про моє знущання над вами? ) Ну ви ж не раз нарікали, звідси й моє передбачення. ) Кльово. Таких ще не було. )
Короче, отвечаю, если кратко. Я считаю эту фразу диким бредом. Я здесь полностью согласен со всеми, чего. На других форумах я создавал абсолютно такую же тему, и мне начинали внушать, что я идиот, а фраза нормальная, и что я не умею думать, от того и не вижу её смысл, и тому подобное.
Досить вумно написано, але, якщо розібрати по запчастинам, то фраза вірна. Тобто переклад: ДІЄЮ називається дія людини, якщо (або оскільки) кожний свій вчинок людина повязує з смислом (вважає її змістовною). Ще інакше, дією вважається, коли сама людина вважиє свої вчинки діями.
Тогда давай так. Ну, в принципе, я примерно это и предполагал. Но только зачем вообще такое формулировать, причем таким вот способом? Для чего вообще классифицировать подобные мысли? Это же бред. Точнее, это трата времени.
Так фраза із розділу філософії і соціології. Тому розрахована на людей, які надувають щоки і роблять розумний вигляд.