Що Вам заважає перейти на спілкування українською мовою?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 22 кві 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

САБЖ. (стосується громадян України, але не заборонено висловлюватись і іншим громадянам, крім народжених в літаку Аерофлоту над океаном;):)))
    Дякую.

2. Indeets

Indeets Well-Known Member

Привычка (с рождения).

3. ГРАНД

Чого Вам не вистачає для подолання звички?

4. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

А что вас беспокоит? Вы плохо понимаете? По мне, так лучше говорить на том языке, который лучше знаешь, чем паплюжить прекрасный язык по образцу г-на Азарова[STRIKE]( убил бы гада)[/STRIKE]

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

у меня кстати давно зреет предложение к администрации: объявить неделю общения по-украински:)
    т.е. в эту неделю те кто хочет - говорят, а те кто знает их исправляют, т.е получается обмен знаниями:)
    к этому действу не мешало бы привлечь и пана Юрко

6. ГРАНД

Мене непокоїть те, що Ви подібне питання не насмілились би задати на якомусь німецькому, французькому, португальському, італійському, мадярському, румунському і т.д ресурсі, як би воно було задане стосовно їх мов.

На відміну від багатьох, я не сміюсь з азаровських потуг розмовляти українською. Принаймні він хоча б демонструє ті потуги. Натомість переважна більшість так званих чиновників від ОЗГ "донбасячча" цілком пристойно володіючи державною мовою вперто її ігнорують.
    Ви теж слідуєте їх прикладу?

7. ГРАНД

Я би таку ініціативу вітав би.
    Спочатку тиждень, який плавно перейшов би в місячник, потім в квартал, рік. А там дивись і Острів запхає за пасок ЛФ.;):)

8. bars

bars Well-Known Member

Воспитанные люди разговаривают на том языке, на котором максимально комфортно будет изъясняться их собеседнику. Поскольку наш форум международный, на нем присутствуют люди плохо или совсем не говорящие на украинском языке, я считаю своим долгом изъясняться на русском. Если Вы заметили, я всегда отвечаю на том языке, на котором ко мне обращаются. Использование национального языка в разговоре с иностранцем считаю или невоспитанностью, или врождённым слабоумием.
    Якщо у Вас виникне таке бажання, особисто з Вами я буду спілкуватись виключно українською, але, на великий жаль, я вимушений зауважити, що Ваше володіння рідною мовою вимушує бажати кращого...:pardon:

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Все ж добре, що Юрко Нотоцо досі не розбанений. Бо я навіть уявити не можу, що було б автору за цей пост. :)

10. ГРАНД

А як що зустрінуться двоє вихованих людей? Що їм робити, щоб догодити один одному?;)

А чому не на англійській? Бо саме вона прийнята як мова міжнародного спілкування. Чому у Вас не виникає почуття боргу в цьому плані?;)

Be šios kalbos, taip pat perduoda, kaip aš zadavatymu tai svarbu?

Ви не припускаєте, що іноземець так само подумає про Вас в разі Вашої неспроможності спілкуватись з ним наприклад англійською?

як що Вам не важко.

Знаю. Але тим не менш не зраджу мову мої предків.

11. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Я слабо разбираюсь в лингвистических проблемах вышеупомянутых стран. Думаю, вы тоже не очень и апеллируете к ним для красного словца, не более. Во Франции, например, ситуация далеко неоднозначная, ну там, знаете ли, Бретань, где французкий не очень-то жалуют.

Глядя на тяжкие умственные потуги Яныча, и мне не до смеха. Чтобы за полжизни в Украине даже не уловить фонетики языка - это надо быть феноменально тупым. Я не следую ничьему примеру, я общаюсь на том языке, на котором мне удобнее. Я украинский знаю не хуже вас( если даже не лучше, в ваших текстах полно ошибок, уж извините), но мне нужно переводить с русского, а это нерациональная трата времени. Вот и все.

12. Милена

Милена Дуже важлива персона

Хац, прикольно , а всем остальным, не можна :) ( очень жалко, что нет смайлика - Грррр .. и зубы, когти ) , вот :)

13. ГРАНД

І введення бретонської мови як державної теж вимагають?

Ви все в житті робите що Вам зручніше?

От візьміть і повчіть мене. А я в свою чергу із задоволенням повчусь. На повному серйозі.

козирна відмазка.

14. bars

bars Well-Known Member

На крайній випадок, не стануть вимагати один від одного розмовляти тією мовою, якої не розуміють інші співрозмовники.
    Дійсно, чому б і ні? Правда, я нею не володію, але Ви можете її вживати, щоб я не зрозумів. Це виглядатиме досить пристойно на ваш розсуд.;)
    Ви вважаєте, що литовська краще всього підходить?:)) Чому не хінді?
    Домовились. З Вами тільки українською.

15. Милена

Этот вопрос - онли фор Balaganoff ?, или для всех, русскопишущих на Острове ? :scratch_one-s_head::)

16. ГРАНД

А як би Вам хотілось?

17. Милена

[CENZ]Мне бы хотелось на гладильной доске. но мы тут не про " Это "[/CENZ]

:)

18. Mr. Blick

Ye! let's speak english, it's obviously better than your russian on the "international" forum. :))

19. Mr. Blick

о_О :o %-)

20. Милена

Ой, можно подумать:)), перестань умничать .... какабэ :))

а де твій аватар? :)