Що робити з ісламом?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем KabMiner, 9 лют 2007.

1. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Якось сумно спостерігати нашу возню навколо християнства, течій, свідків, несвідомих і попутчіков і т.д.
    Разом з тим на країну насувається значно серйозніша, історична загроза - іслам.
    Що з ним робити ніхто не знає (наскільки я в курсі подій).
    Причому наступ ісламу є двояким:
    1) наступ самої ідеології, коли мусульманами стають корінні європейці;
    2) заселення нелегальними мігрантами-представниками мусульманських країн немусульманських країн, у тому числі і України.

Що з тим всім робити і які в кого рецепти?:confused:

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Що робити з ісламом?

Іслам то є самостійна релігія... Враховуючи, що держава і церква у нас не є взаємоповязані, унеможливлюється таким чином офіційний вплив на це питання.
    До речі, що Ви маєте на увазі під заселенням України мусульманами?

• Подобається Подобається x 2
  3. Відповідь: Що робити з ісламом?

Если говорить о заселении "нелегальними мігрантами-представниками мусульманських країн" Украины, то вопрос "что делать" кажется неуместным. 1) Обеспечить учёт (с нелегальщиной - бороться на государственном уровне) 2) Регулировать гласными и негласными квотами общий поток и компактность расселения.
    Что до наступления идеологии - то ничего тут не поделаешь. Максимум - слегка сместить баланс "свобода слова/толерантность" в сторону свободы слова, но это вряд ли удастся.

• Подобається Подобається x 1
  4. Forpost

Forpost Стоїк

Мусульмани не будуть такими ж толерантними ,як свідки Єгови!!!!!!!!!!!

5. Капітан

Капітан Well-Known Member

Шрек, Іслам не є агресивною чи радикалістською релігією. Є окремі течії, які цим займаються.

6. KabMiner

Під заселенням України мусульманами я розумію:
    1) зростання чисельності мусульман з числа громадян України, в першу чергу це стосується татар, але не тільки;
    2) прибуття мусульман-мігрантів.

Те, що мусульмани не будуть такими ж толерантними ,як свідки Єгови! - це очевидно.

Наше міграційне законодавство є дуже ліберальним.:sad:

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

басурмани різні...
    у мене є знайомий, в якого мама українка, тато — узбек, а в паспорті написано росіянин, за сповіданням басурманин...
    непоганий чувак...

а познайомився з іншим — нарваний...
    ще з одним (чеченом), ми й горілку разом пили... :)

8. duncan

а взагалі — я проти...
    тут вже нам, москалям, місця мало... :)

9. KabMiner

Та те що проти - це зрозуміло, а що можна вдіяти, що реально можна зробити для подолання цієї загрози?:confused:

10. duncan

може, гетто?

11. Ivan

Ivan Well-Known Member

Мені здається, відповіді на це питання вже давно придумані - треба з українськими мусульманами системно працювати, вибудовувати їхнє самоусвідомлення, як громадян України. Цього досі в повну силу не робиться, звідси й проблеми.
    Стосовно обмеження на міграцію, то я в принципі в це не вірю. Попри те, добре це чи погано для нас. І Україна не має досить сил для такого радикального кроку, і світова геополітична "роза вітрів" не дасть нам цього зробити. Наша карма :D :D :D - транзит. Як для енергоносіїв, так і для людей. І так буде принаймні довго, коли не завжди. Отже, лишається тільки системне державне і суспільне сприяння культурній асиміляції прибульців. Це єдиний реальний важіль впливу на ситуацію.

12. duncan

сподіваюсь що ми будемо тільки транзитом....
    я вже наслухався про турецьку громаду в німеччині...

13. KabMiner

Та воно то так, але я не уявляю цього на практиці. Їм же не заборониш бути мусульманами. Вони можуть бути мусульманами і при тому громадянами України. Але я собі не уявляю мусульманської України:eek:
    Ну, якби у нас незаконнне перебування на території країни було кримінальним злочином, то незаконний транзит, я думаю, значно скоротився б - кому охота загреміти в тюрягу, років на 3-5. Так що ліки є. А от стосовно того, що у нас немає сил які здатні прийняти відповідний закон - погоджуюся, покищо таких немає.:sad:
    Те, що транзит - наша карма, не переконаний (по крайній мірі щодо людей). Цю карму значно ефективніше реалізувала Білорусь, причому без зайвих розмов.
    А от щодо асиміляції - точно знаю, що цього не буде. Мусульмани не інтегруються в суспільства куди вони прибувають, а навпаки створюють свої анклави і поступово їх розширюють.

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Враховуючи ось цю інформацію http://www.users.gazinter.net/melan/warn/warn.htm вихід один - збільшувати народжуваність.:cool:

15. KabMiner

Ну, збільшити народжуваність не так просто. В масовій навалі мігрантів в ЄС є і обєктивні корені: значно дешевше виростити людину до повноліття в Африці, а потім привезти в ЄС, аніж зробити це в самій Європі. То який же тоді висновок? Везти білих в Африку щоб там вони скоріше розмножались, а потім імпортуватии в Європу (у т.ч. в Україну)?:confused:

16. Ivan

Ivan Well-Known Member

Практично нереально... Отже, лишається змиритися з реальністю завтрашньої ще поліетнічнішої української політичної нації і таки спробувати якось асимілювати туристів... :D :D :D

17. KabMiner

Ну, на даний час Україна не є поліетнічною країною, у нас 73-74% -українці, а ще 18-19% росіяни. Тобто 91-93% населення країни це східні словяни. Можна ще додати 1-2 проценти поляків і білорусів і картина буде виглядати так, що словяни у нас складають 95% населення. Загроза може бути завтра - тут можна подивитися, що робиться в РФ.

18. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Не понимаю нападок на ислам. Эта такая же религия как и христианство. И уж поверте правоверный мусульманин ничем не хуже правоверного христианина.

• Подобається Подобається x 2
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всі релігії по-своєму "хороші".

20. Ivan

Ivan Well-Known Member

Ці твої (і мої :D ) слов"яни вже є слов"янами більше політичними, ніж генетичними. Там такий коктейль в крові нашій, що чистота досить умовна...
    Але поки все крутилося в межах однієї раси, близьких народів і т. п. І то маємо, до прикладу, антропологічно і ментально досить відмінних від нас, українців, росіян. А тепер буде ще складніше... Але альтернативи системній асиміляції я не бачу :rolleyes:

а де твій аватар? :)