Продовжуючи тему "Таємниці наших сумочок" пропоную поділитися таємницями наших телефонів якщо не боїтесь то приєднуйтесь Публікуємо усі контакти, але без номерів телефонів (з зрозумілих причин) можливо ваша телефонна книга містить якісь цікаві назви контактів, а може маємо спільних знайомих? одже пропоную починати заздалегідь звертаюсь до тих кому це не сподобається..свою думку тримайте при собі і не розповідайте про неї тут п.с. єдине маленьке зауваження: дотримуватись оригіналу тобто якщо в телефонні книзі написано прошенк то так сюди писати,а не перетворювати це в порошенко поїхали.. моя телефонна книга: Анюта Ивановна Ва*Лерочка* ВОДА Dmitriй Jura voleybol Leno4ka Sweetest Taxi Valentin *Валерик Andrej(volejbol) Алексей Алеся Андрик Анька Анютка Аня~Cочи Брат ВиктоР Виктор Виктор2 Гайдамацкая андрей Галина шацк Д. Вася Лепехо Дядя Ваня Дядя Вася Инна Ира Катерина Адамовна Квартира Калюня Корчева Лена Лерка(дом) Леркин рабочий Мама Ани Мама Валеры Мамочка Мельничук Юра Николай Иванович Олег Олег Александра ЦВ.ДОМ Олена ~перукар Оленька Олька Петя Пицца де манджаро С доставкой Пупер Серёжа Ражик Аня Рома Рыжий Рыжий2 Рябченко Света Серёжа олешкевич Сестричка СОЛОГУБ Сочи~Валера Сторчак Аня Т. Катя(р) Тёма Тёма djuice Тамара (от вали) Числа 20-25 июля Фанерная 4 Цех Христина Немає і"мя
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги ой.....та то довго вписувати у мене більше 250 контактів
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги а в мене буває такий час, що видаляю половину номерів з телефонної книги і з асі відкидаю зайві контакти...зайвих людей... егоїстка
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги і в мну теж десь стільки ж - 236 контактів угу...такшо афішувати не буду..
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги та навіть згідно спису вашої телефонної книги.... )) щось я не помітив, щоб більшість склали чоловіки...
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги ясно.... нік вже був зайнятий, довелося обрати нік "настінка"...
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги я??? я егоїстка??? я можу й образитись....... що я зроблю якщо я маю багато прихильників
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги банальні назви контактів переписувати не буду. дещо з цікавенького: Басистка Віник Вінслоу Григорша Колорадік Молдаванин Моня Паштет Скінхед Вася Шпак Sum41
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги О , та ... Скінхед Вася на мопеді На плечі значок СС Скінхед Вася на мопеді Наш невизнаний боєць Скінхед Вася нам поможе Білой раси ліпший друг
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги просто він - скінхед. і звати його дійсно Вася. пісня смішна. а контакт- практично мертвий. сто років не спілкуємось...
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги PerekazKoshtiv Popovnennia Stan rahunku Zamovl.poslug три десятки ніків людей, який я ніколи не бачив і, мабуть, не побачу.... ))) все решта: ім’я + прізвище.... )))
Відповідь: Що приховують наші телефонні книги Бггг...порилася в книжці,знайшла цікаві контакти: * *** Adonis Andrij(DPI) Ania(tabir) Bilochka Condorwoolf D"Artanian Dim Harry Igor(fotograf) Kyivstar-info Lidusia(tabir) Liudka(Bomba) Lvivviknoplast Mamylia Marianchuk(NLO) Mark Mened*er(Kinopalace) Mi casa Mi padre Miwa(Optom dewevwe) Mukola(España) Nadia(tabir) Nasssstia(UMS) Natalia(profkom) Natalia(repetutorstvo) Olena(repetutorstvo) Olena(robota) Olia(Vovu sestra) Ostap(Karpatu) Redaktor zaxidnoykr.ligu KVN Roman(fotograf) Roman(sysid) Sawylia(NLO) Stan raxynku Sveta(NLO) Sviatik(Dim) Svustik(Dim) Tverdylka Vasia(Odesa) Vesioluj(NLO) Viktor Yulia(mala) Yura Yura Rumbambar Yura(med) решта контактів - ім"я і прізвище