З друзями вирішили з'їздити в Карпати на 3 дні,хотілось би щось поспівати під гітару,можливо хтось щось підкаже.(нам всім по 15 років,прохання це врахувати)
Ми йшли до бою... Роксоляна... Моя Мері Лесик Бенду Морожене-Пірожене... Гоп-стоп Канада... Та йой, тотих пісень, абис хтіли співати...
Розівчітьт "Встати і вийти" Віктора Морозова Ще класні пісні під гітару є у Василя Гонтарського, зокрема перекладені українською мовою відомі світові хіти.
Ще: Тарас Чубай - "Коли до губ твоїх", "Ти втретє цьго літа зацвітеш" Пікардійська Терція - "Старенький трамвай" Брати Гадюкіни - "Жовті стрічки", "Бай, бай, мила" ... та там всьо можна співати біля вогнища, тільки б тексти знати ОЕ - згадала "911", "Вставай", "Відпусти" - але то теж не всі текст можуть знати.. Скрябін - "Паті в моїй хаті" і решта ранніх пісень. Класика: "Гуцулка Ксеня", "Я піду в далекі гори". А ще є досить відома "Двічі в одну річку не ввійдеш". Навряд чи будете знати "Хей-хай, хвилю тримай" - теж гарна пісня. Може щось з сучаснішого.. Згадується С.К.А.Й. - "Тебе це може вбити" Головне тексти знати.. Згадайте ті пісні, в яких хоч трохи тексту знаєте, почніть, а там хтось та й підхопить Якщо буде зовсім тяжко, то можна згадати дитячі пісеньки - Капітошку напевно будуть знати всі Гарного відпочинку!
Если до иностранщины дойдёт черёд - что-нибудь из Цоя можно. Например "Звезда по имени Солнце", "Группа крови", "Перемен", "Восьмиклассница", "Алюминиевые огурцы"
Я врахувал. "Пьяная, помятая пионервожатая" или даже безобидную "У Бегемота нету талии ... а мы его по морде чайником..." не предлагал К тому же, 15 - не 25. Имею право надеяться, что им уже российская иностранщина не лучше и не хуже аглицкой - просто иностранщина.