сьогодні чоловік вволю посміявся з мене за мою нелюбов до числа "666" а дійсно я його стараюся уникати: в номерах телефонів, машин тощо це число мені асоціюється з якимись неприємностями чи дійсно так може бути чи то просто плід моєї буйної уяви я не знаю : ))) число "666" згадується в Біблії як "число звіра", що це насправді означає? і який вплив воно може мати на наше життя якщо такий вплив взагалі можливий?
Відповідь: що означає число "666"? Не накручивайте себя. Мы зачастую своими мыслями как позитивными, так и негативными сами притягиваем к себе и добро, и зло - самовнушение понимаете ли .
Відповідь: що означає число "666"? Нет, фильм о котором ты говоришь, я не смотрел, да оно мне и не надо... Я и сам знаю, что если я буду всю дорогу твердить "все плохо, все очень плохо, ну куда еще хуже может быть", то оно так и будет...:cowboy:
Відповідь: що означає число "666"? ну, ти в курсі, що кількість номерків у колесі фортуни -- 666?.. думаєш: просто так?
Відповідь: що означає число "666"? ось в нашому будинку нема 13-го поверху. Ліфт їде на 12А а потім зразу на 14-тий. Що до трьох шісток ніколи не придавала тому увагу, тобто панічно цю цифру не переслідую. Але ніби наразі нема шісток.
Відповідь: що означає число "666"? Я його теж боюся, як дідько ладану! Або не так. Я його обминаю 10-ю дорогою.
Відповідь: що означає число "666"? багато речей, які трапляються з нами, залежить від нашої підсвідомої думки. Якшо ми себе накручуєм шо число "666" це якийсь не нормальний номер, то так воно і є. наприклад я не маю особливо негативного ставлення до цього числа, але б не воліла мати будинок, квартиру і номер машини де є це число. у всьому світі нема (у багатьх країнах була і не зустрічала)
Відповідь: що означає число "666"? А для мене - це прикольне число, з трьома однаковими цифрами... Он, навіть мій номер на лайфі закінчується на 666 Ну а так... шось я не вірю в його злу силу...
Відповідь: що означає число "666"? Вчора в 2 ночі дивилась серію "Нєвєроятно но факт" там якраз розказували про всякі брєди, про диявола, пор різних там провидців, що людям там видніється...дуякі там поклоняються...жах... а ще розказували про шаманів...виявилось, що вони є злі маги о_0 навіть незнаю у що вірити, а ще цілу ніч жахи снились і зовсім не спала
Відповідь: що означає число "666"? До числа ставлюся без великого страху, але й приязні також не відчуваю. У нас в одного вчителя номер машини "6661" - я б на такій не їздив:eek:
Відповідь: що означає число "666"? а я народилась 26.06.1986 всьо ..... навіть не знаю....як я то переживу...
Відповідь: що означає число "666"? У моє подруги номер мобільного починається 8050666....у мене деякі паролі тільки з цих цифр(різної кількості)..та вроді все нормально.
Відповідь: що означає число "666"? ні, ну я в курсі про параметри доступу в *ніксах...... рід\врайт...... але не настільки!....
Відповідь: що означає число "666"? Трохи не втему, але ви помітили, що китайці почали олімпіаду під числом 888, кажуть свідомо. :borat: