Що нового у Пенсійній реформі!?!?

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Radzik, 9 бер 2011.

?

Наскільки Вам відомі зміни до Пенсійної системи:

1. Розібрався в цьому добре, знаю деталі

1 голосів
    50,0%
  2. Знаю лише основні моменти, і то не всі

0 голосів
    0,0%
  3. Чув про це, але толком не знаю

1 голосів
    50,0%
  4. А хіба там щось хочуть міняти?

0 голосів
    0,0%
  1. Radzik

Radzik Особистий консультант

Вітаю учасників форуму!
    Дивно, що на форумі немає обговорення (принаймні не знайшов :cry:) такої важливої для більшості громадян Пенсійної реформи, точніше змін до неї!
    А за планом Пенсійна система України дуже і дуже зміниться. Звичайно ж, в більшості випадків не на користь "простих смертних".
    Ось дані, скільки і на кому хоче зекономити влада в 2011 році.

Останнє редагування модератором: 9 бер 2011
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивно...
    А українською не було? Бо якось не в'яжеться глибокі "переживання" за "простих смертних"
    з рідною мовою "бандитів"? :scratch_one-s_head:
    А по темі: класна реформа. Фсьо путём. Мені фатає...

3. Radzik

Ну якщо знайдете українською, заміню з радістю ;)

4. andre33

andre33 Well-Known Member

Щось з тої реформи не ясно , який має бути стаж працівника на момент досягнення
    пенсійного віку ? Колега шуткував на роботі , каже , що як доживеш до пенсії а
    стажу необхідного (мінімального ) не буде то і пенсії не дадуть:scratch_one-s_head:

5. Radzik

Чому ж неясно?
    Стаж повинен бути для чоловіка 35 років.
    Пенсію дадуть на рівні мінімальної. Тобто, щоб мати пенсію більшу, ніж мінімальну, потрібно відпахати 35 років. А якщо врахувати, що надбавки за кожен наступний рік зменшили, то можна припустити, що доробитися до значної пенсії буде вкрай важко...
    Тому рекомендую подумати про це питання завчасно і відкрити собі пенсійний рахунок, щоб мати надбавку до пенсії...

6. morze

morze Well-Known Member

Пахати остербайтером, не дає ніякої привілегії! Пахати 35 років на Державу Україна дає право на мінімальну пенсію у 988гр( для чоловіків) Для жінок -пахати, нема смислу!

7. morze

morze Well-Known Member

Преподобна пані Королевська дозволила надати звання Батько-герой, якщо? Де вона таких ідіотів знайшла???

8. morze

morze Well-Known Member

Приват-Банк нашвидкоруч збирає пенсіонерів у свої клієнти, а для якої мети, невідомо!?

а де твій аватар? :)