Ніяк не можу збагнути, де причини вдіталості нашого туристичного бізнесу. Здавалося зрозуміла ситуація, є багато рекреаційних ресурсів, люди усвідомлюють який має бути рівень туристичних послуг. По при це - ціни "луплять" такі, що навіть самі престижні світові курорти ховаються.
А хто "лупить"? Самі ж підприємці, бо держава це ніяк не контролює. Висновок: треба встановити ціновий ліміт або якось заохочувати підприємців до цього, приміром, знижуючи податки чи виплачувати винагороду тим, хто встановив нижчі ціни за ті самі послуги.
Людині мішає її лінь. Наприклад я можу все і мені тому нічого не мішає. Тільки гнилому та хворому щось мішає, решта дають собі раду сами.
Скорее всего это происки 5-колонны и нащадков асвабадителей, которые пока ещё проживают во Львове. Если они все уедут, то туристический бизнес во Львове сразу расцветёт.
Конечно! Как только вся эта нечесть уберётся с Украины, свидомисты смогут начать будувать Державу - расцветёт туризм, появится ядерная зброя, появятся гроши у народа и на Батькивщину, наконец-то, смогут вернуться справжние украинцы из эмиграции.
ну... зараз наприклад розвинувся у нас стоматологічний туризм... оскільки як кажуть - двохтижневе перебування тут (проживання + харчування), лікування усієї щелепи, дорога туди і назад - для зубних туристів вигідніша ніж лікування у себе вдома одного зуба а загалом ціни впорівнянні з закордонніми зарплатами не настільки вже критичні... от був час що приїзжали поляки у наші супермаркети, скуповували все що було - після них як після татарської навали - пустісінько... а от сервіс у нас ... ммм... реально не дотягує... булаб я туристом - то відпочивати сюда нізащо б не приїхала... хіба би в якості екстріму пошукати
Що мені мішає? 1. Старші люди в маршрутках у час пік. 2. Старші люди в метро у час пік. 3. ... 4. Русизми по телебаченні, або навпаки "мудрі" слова, запозичені з англійської. 5. Не до кінця українізований Львівський форум. Справді багато речень російською мовою. 6. Люди, які думають, що зробили достатньо для того, щоб не поважати інших.
7. Наличие ЧФ в Севастополе. 8. Задержка с вступлением в НАТО. 9. ... Бросьте, Рабка. Всё-равно всё скотится к москалям, как всегда. Так не лучше-ли сразу?
хм..глянув назву теми і нагадав си про танцюриста...котрому заваджєют не тіки власні..тоті...а й партнерша...