Яким цей рік був для вас? Що ви залишили в ньому назавжди? От...глобально по світі.... Прошедшее время
Дуже тяжкий особисто для мене рік виявився. Однозначно - найсумніший і найскладніший у житті! Так що прощаюся з ним з надією на краще. ------------- В загальносвітовому контексті - світ втратив Великого політика і дуже розумну людину - Леха Качинського, якого всім нам (не тільки полякам) буде дуже не вистарчати!
Я залишив надію. На те,що Зоряна зможе бути здоровою. На те,що я ще зможу вернутись в той...ваш світ. На те,що в моєму житті може бути щось крім напруги і болю. І це не депресія,не шмарклі... Констатація. І всьо.
А це самий щасливий для мене рік, адже у ньому я зустріла людину, з якою планую створити сімю... а залишити в 2010 році хочу всі болячки, які інтенсивно мене переслідували...
Аналогічно. Бо шось їх троха наплодилося. Ніц критичного - так дрібязок всякий, але ж всеодно неприємно. Так шо болячки постараюся лишити. А так то рік в мене був файний. Була цікава робота. Багато шо навчився. "Людину" не знайшов, ну то й в 11-му найду. Сестра заміж вийшла - на весіллі файно погуляли. Одним словом було весело. Загалом 9-тий в мене був більш насичений емоціями. А отой був спокійний.
І для мене 2010 був файним роком... Народилася моя манюнька, а то саме найцінніше, що може бути в житті!
Для мене цей рік,що минає був важким. Прийшло розуміння багатоьх речей,таке відчуття,що за один рік дуже різко подорослішала і помудріла. Важкий був рік і на роботі,і в особистому житті. Тому я його провождаю без зайвих сантиментів і радію,що він нарешті закінчується.І з надією дивлюся в новий рік: сподіваюся ,що він принесе мені нову цікаву роботу і зустріч із другою половинкою.
Нехай всі негаразди залишаються в старому році........... А ,щодо теми, ЛФ новий рік зустрічає? Бо я тільки за.....
Из позитива оставляю поездку во Львов. Личное знакомство во Львове с Манкуртом, Ромкой, Поеткой и её мамой. Успешную операцию моей супруге. Из негатива - смерть свояка, молодого совсем. Ещё плохо, что будучи во Львове с ВасМТ не встретился,хотя хотел и обещал ему. Ещё плохо, что с Испанкой не встретился, хотя Левандовка старался как мог. Спасибо Левандовке. Испанка, примите мои извинения.
99,9%,що 31.12.10 в 23.59 я буду тут)))) ...а що постараюсь залишити у 2010?...напевно,дисгармонію в собі,свої "чорні",песимістичні настрОї...правда,не знаю,чи получиться...
А я в цьому році попрощалась з волонтерством, на Форумі видавців Тепер переходжу у категорію відвідувачів!
Не можу сказати, що 2010 р., був для мене невдалим. А залишити я у ньому хочу неспокій та погані спогади.
У 2010 році залишаю свої стосунки з найближчою подругою, яка мене підвела та підставила... це був єдиний вихід, хоча не можу сказати що я цьому рада.. незважаючи на несумісність характерів, ми завжди були на одній хвилі... в мене десяток набагато кращих подруг, але мені всерівно бракує її розуміння, підтримки.. мабуть через те ми і посварилися, що ніби розділяли одне життя на двох, були сестрами, яких ніколи не мали... ..всерівно згадую про неї, коли бачу дівчат такого ж типу зовнішності, коли буваю в церкві, в якій її хрестили, коли їм мандаринки, які вона дуже любить... хотіла б залишити оте все в 2010, щоб більше не турбувало мене...
Жаль, він мені в цьому році запам'ятався найбільше. Мабуть тому, що відвідала багато цікавих заходів. Тепер завжди буду ходити на "Ніч поезії"(тільки в ролі глядача) - це так прикольно!!!(головне, щоб була компанія, бо о 3 ночі самій страшнувато до дому їхати
Цікаво буде зайти в тему "А що ви чекаєте у Новому Році?", в яку ми відписувались рік тому, і розповісти в кого які плани вдалось реалізувати Моє: 1. Не вийшло, бо весною не було грошей, влітку були проблеми з документами на проживання, а восени закінчились дотаційні гроші.. Чекаю січня і новий бюджет, може в наступному році більш пощастить 2. :radist: Так! Так! Так! Це сталось в червні, коли нарешті закінчились ці жахливі кілька місяців з нею в одній квартирі! Правда потім ми ще кілька місяців сплачували борг за світло (на її квартирі місячна оплата електроенергії виносить 350$). 3. Ще ні :shy: Бо треба спочатку зареєструватись ПП і стати на ноги. Хоч би на коліна Отож, в цьому році я назавжди (сподіваюсь) залишила свекруху! :radist: Ще б вона нас залишила в спокої, то взагалі було б супер!