Що ми назавжди залишаєм в 2010-му

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Romko, 4 гру 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Яким цей рік був для вас?
    Що ви залишили в ньому назавжди?

От...глобально по світі....

Прошедшее время

• Подобається Подобається x 7
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Можу сказати хіба про те, що хотіла б залишити. Свій склероз, наприклад.

• Подобається Подобається x 8
  3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Дуже тяжкий особисто для мене рік виявився. Однозначно - найсумніший і найскладніший у житті!
    Так що прощаюся з ним з надією на краще.
    -------------
    В загальносвітовому контексті - світ втратив Великого політика і дуже розумну людину - Леха Качинського, якого всім нам (не тільки полякам) буде дуже не вистарчати!

• Подобається Подобається x 6
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я залишив надію.
    На те,що Зоряна зможе бути здоровою.
    На те,що я ще зможу вернутись в той...ваш світ.
    На те,що в моєму житті може бути щось крім напруги і болю.
    І це не депресія,не шмарклі...
    Констатація.
    І всьо.

• Подобається Подобається x 13
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А це самий щасливий для мене рік, адже у ньому я зустріла людину, з якою планую створити сімю...
    а залишити в 2010 році хочу всі болячки, які інтенсивно мене переслідували...

• Подобається Подобається x 17
  6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Аналогічно. Бо шось їх троха наплодилося. Ніц критичного - так дрібязок всякий, але ж всеодно неприємно. Так шо болячки постараюся лишити.

А так то рік в мене був файний. Була цікава робота. Багато шо навчився.
    "Людину" не знайшов, ну то й в 11-му найду. Сестра заміж вийшла - на весіллі файно погуляли. Одним словом було весело.
    Загалом 9-тий в мене був більш насичений емоціями. А отой був спокійний.

• Подобається Подобається x 12
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

І для мене 2010 був файним роком... Народилася моя манюнька, а то саме найцінніше, що може бути в житті!

• Подобається Подобається x 17
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Для мене цей рік,що минає був важким. Прийшло розуміння багатоьх речей,таке відчуття,що за один рік дуже різко подорослішала і помудріла. Важкий був рік і на роботі,і в особистому житті. Тому я його провождаю без зайвих сантиментів і радію,що він нарешті закінчується.І з надією дивлюся в новий рік: сподіваюся ,що він принесе мені нову цікаву роботу і зустріч із другою половинкою.

• Подобається Подобається x 14
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нехай всі негаразди залишаються в старому році...........
    А ,щодо теми, ЛФ новий рік зустрічає?
    Бо я тільки за.....;)

10. Полковник

Полковник миється в бані

Из позитива оставляю поездку во Львов. Личное знакомство во Львове с Манкуртом, Ромкой, Поеткой и её мамой. Успешную операцию моей супруге.
    Из негатива - смерть свояка, молодого совсем. Ещё плохо, что будучи во Львове с ВасМТ не встретился,хотя хотел и обещал ему. Ещё плохо, что с Испанкой не встретился, хотя Левандовка старался как мог.
    Спасибо Левандовке.
    Испанка, примите мои извинения.

• Подобається Подобається x 10
  11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

99,9%,що 31.12.10 в 23.59 я буду тут))))
    ...а що постараюсь залишити у 2010?...напевно,дисгармонію в собі,свої "чорні",песимістичні настрОї...правда,не знаю,чи получиться...

• Подобається Подобається x 10
  12. Хочу залишити в 2010 році проблеми в сім'ї...

13. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

А я в цьому році попрощалась з волонтерством, на Форумі видавців:)
    Тепер переходжу у категорію відвідувачів!

• Подобається Подобається x 6
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Раз уже второй год всё так худо, то, может, развестись?
    Зачем мучить себя и Рыбку?

• Подобається Подобається x 2
  15. Больше, чем второй.

Та вроде не мучают, а горько и обидно... Не за себя, а за маму.

• Подобається Подобається x 9
  16. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А Я цього року провтикав форум :sad:. Так обідно.

• Подобається Подобається x 2
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Не можу сказати, що 2010 р., був для мене невдалим. А залишити я у ньому хочу неспокій та погані спогади.

• Подобається Подобається x 11
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

У 2010 році залишаю свої стосунки з найближчою подругою, яка мене підвела та підставила... це був єдиний вихід, хоча не можу сказати що я цьому рада.. незважаючи на несумісність характерів, ми завжди були на одній хвилі... в мене десяток набагато кращих подруг, але мені всерівно бракує її розуміння, підтримки.. мабуть через те ми і посварилися, що ніби розділяли одне життя на двох, були сестрами, яких ніколи не мали...
    ..всерівно згадую про неї, коли бачу дівчат такого ж типу зовнішності, коли буваю в церкві, в якій її хрестили, коли їм мандаринки, які вона дуже любить...
    хотіла б залишити оте все в 2010, щоб більше не турбувало мене...

• Подобається Подобається x 11
  19. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

Жаль, він мені в цьому році запам'ятався найбільше.
    Мабуть тому, що відвідала багато цікавих заходів.
    Тепер завжди буду ходити на "Ніч поезії"(тільки в ролі глядача) - це так прикольно!!!(головне, щоб була компанія, бо о 3 ночі самій страшнувато до дому їхати:)))

• Подобається Подобається x 4
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цікаво буде зайти в тему "А що ви чекаєте у Новому Році?", в яку ми відписувались рік тому, і розповісти в кого які плани вдалось реалізувати :)
    Моє:
    1. Не вийшло, бо весною не було грошей, влітку були проблеми з документами на проживання, а восени закінчились дотаційні гроші.. :sad: Чекаю січня і новий бюджет, може в наступному році більш пощастить :)
    2. :radist: Так! Так! Так! Це сталось в червні, коли нарешті закінчились ці жахливі кілька місяців з нею в одній квартирі! Правда потім ми ще кілька місяців сплачували борг за світло (на її квартирі місячна оплата електроенергії виносить 350$).
    3. Ще ні :shy: Бо треба спочатку зареєструватись ПП і стати на ноги. Хоч би на коліна :)

Отож, в цьому році я назавжди (сподіваюсь) залишила свекруху! :radist: Ще б вона нас залишила в спокої, то взагалі було б супер! :)

а де твій аватар? :)