Як казав Альф - я цього місяця вже зуби чистив... Мені цікаво. Бог створив людину але не створив зубної щітки. Навіщо людині чистити зуби? Для краси, Щоб не випадали, Щоб не було карієса, Немає часу після їжі язиком вичистити залишки з моміж зубів Та вода, яку ми п'ємо вбиває зуби і вони потребують захисту... А зуби псуються далі. (іноді не було вже сили чистити зуби - йшов спати. Потім поплатився) Парадонтакс, Колгейт, Блендамет, Локалут і все, що є під руками в тюбіках...
А може краще ваксу? "А позволь спросить тебя, чем ты смазываешь свои сапоги, смальцем или дегтем?... — Дегтем лучше!" М. Гоголь. Вечора на хуторі поблизу Диканьки
все залежить від стану зубів, ясен...в кого чутливі, в кого кровоточать...є лікувальні, є професійні пасти, є масс...
Ага, і сірничками і зубочистками і нитками і гризінням моркви чи яблук, і гелями всякими, і ополіскувачами і пігулками і навіть на зуб можуть нанести лікарський засіб у формі наклейки, яка виділятиме різні речовини в часі - очищуючи зуби і руйнуючи бактерії, чи міняючи рівень PH
Свежим, нежным, сочным мясом. Клыки врезаются в мякоть и ты вырываешь кусок. Кровь бежит по подбородку. Кто встречал кариес у волков?
стоматолог каже порошок потім в роті він як гель... ??????????? на пектині..... я так нічого і не зрозумів...... ---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- Ректо дент , кароче Якось так....
Не переймайтеся. Кажуть використовувати порошок, коли великий наліт і треба троха абразиву, щоб його зняти. Надлишок чищення - стирання емалі - особливо в основі зубів, що є небезпечно. (тому слід відрізняти - чищення, збереження чи лікування)... Все.
TRISA найкраща паста в ДЦ. дорога але добра. а так то тут користуюсь содою+колгейт. маю білосніжні зубки)
Серная или соляная кислота, отлично отбеливает, зубы. Главное соблюдать технику безопасности и иметь под рукой соду
що стосується чистки ну загалом. що роблять 1) шкрябання піднімають десна і просто шкрябають. 2) то щіточка. поміж якої бє струміню повітря соди та води дуже сильний. таким образом знімають каміння. щодо відбілювання то взагалі робити не можна, бо це дуже шкідливо. я як майбутній стоматолог спробую таким не займатись, то звичайно хороші гроші, але, я ж маю допомагати людям, а не вбивати їхні зуби. хоча якщо їм так завгодно, то просто варто пояснити всі ризики от і все.