Що є життя?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 25 вер 2010.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Цікаво почути Ваші думки, що воно для Вас є?
    Коли Ви його відчуваєте в дійсності ітд... ;)

2. Saszko

Saszko Well-Known Member

Житє то є певно боротьба.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Нє. В житю головне побільше тем на форумі постворювати.

• Подобається Подобається x 8
  4. nastinka

nastinka відсутня

життя - це коли ти щаслива і самодостатня людина. коли маєш лююбов, і коли тебе не турбують ніякі проблеми, коли ти просто полегшено ведеш машину по трасі, слухаючи якусь драйвову музику, а біля тебе найдорожча людина.
    життя. воно таке. коротке, і треба його цінувати. кожної хвилини, і щоб у ньому було тільки щастя)
    пи.си. наплела.

• Подобається Подобається x 6
  5. Levko

Levko Well-Known Member

Для мене життя то
    Христос...!!! Фил.1:21

• Подобається Подобається x 4
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

Життя - то смертельна хвороба, яка передається статевим шляхом.

• Подобається Подобається x 9
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Як не дивно, я відчуваю його завжди.

Цікаво, це тільки молоді потрібен адреналін, аби його відчути, чи вміння цінити будні тільки з віком приходить...

• Подобається Подобається x 2
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

і завершується летально у 100% випадків

• Подобається Подобається x 3
  9. Templar

Templar Дуже важлива персона

Вибачте, я виправлюсь!

• Подобається Подобається x 1
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кажуть,що,якщо ти зраня встав і тебе ніц не болит,то значицця,що ти вмер. Про себе можу сказати точно: я ше жию...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  11. deva

deva Well-Known Member

Що таке життя? Відповідь на це питання лежить поза словами. Слова ж завжди залишаться словами – чудовим вином для розумів тих, хто замість життя обирає концепцію життя (якщо хочете – модель, опис, теорію). Люди вигадали багато теорій про життя. Всі вони претендують на універсальність і дуже добре працюють, особливо тоді, коли стають догмами. Головне знати, чого ви хочете – врятувати свою душу (теологія), задовольнити свої інстинкти (Фрейд), досягти влади (Адлер) або... Так чого ви хочете?
    Найцікавіше, що саме поняття „життя”, так само як „сенс життя”, „істина”, „бог” також придумали люди, а їх „сенс” залежить лише від того, що вони вкладають у це поняття. І якщо хтось вважає, що істина у вині, а сенс життя у грошах, то так воно і буде. Є люди, яким подобається жити на рівні концепцій, вигаданими іншими. Деякі йдуть далі – створюють свої власні концепції і живуть у їх рамках, називаючи це все „життєвою філософією”.
    Є люди, які не вірять словам і концепціям, а довіряють лише власним відчуттям. І якщо хочете, ви можете прямо зараз відкинути всі слова, яким навчило вас життя і подивитись всередину себе. Там нема нічого, крім ваших відчуттів, які легко дадуть відповідь на це просте питання. На сайті, який додано нижче можна переглянути "Проект про Життя"
    http://lossofsoul.com/life/index-ua.htm

12. Huru

Huru Well-Known Member

13. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Життя-це коли є заради чого жити.

14. Romko

І,коли ти комусь потрібен....

15. Saszko

Saszko Well-Known Member

С.А. Есенин
    Жизнь — обман с чарующей тоскою,
    Оттого так и сильна она,
    Что своею грубою рукою
    Роковые пишет письмена.

Я всегда, когда глаза закрою,
    Говорю: «Лишь сердце потревожь,
    Жизнь — обман, но и она порою
    Украшает радостями ложь».

Обратись лицом к седому небу,
    По луне гадая о судьбе,
    Успокойся, смертный, и не требуй
    Правды той, что не нужна тебе.

Хорошо в черемуховой вьюге
    Думать так, что эта жизнь — стезя.
    Пусть обманут легкие подруги,
    Пусть изменят легкие друзья.

Пусть меня ласкают нежным словом,
    Пусть острее бритвы злой язык.
    Я живу давно на все готовым,
    Ко всему безжалостно привык.

Холодят мне душу эти выси,
    Нет тепла от звездного огня.
    Те, кого любил я, отреклися,
    Кем я жил — забыли про меня.

Но и все ж, теснимый и гонимый,
    Я, смотря с улыбкой на зарю,
    На земле, мне близкой и любимой,
    Эту жизнь за все благодарю.

17 августа 1925

Це малий кусок життя, а не все життя. Рекламна пауза.

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

То Ви взяли з такого паскудненького релятивістського сайта. Так як це не Ваші слова, я думаю, Ви не образитесь, коли я скажу, що все процитоване - то нікчемна претензія на мудрість... Вибачте, будьте толерантні

16. deva

deva Well-Known Member

звичайно не мої, внизу ссилка звідки це взято

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

що таке життя? це важко пояснити, це треба прожити!!!

17. night

night Well-Known Member

Смак життя відчувається постійно. Коли добре і коли погано.Коли радісно і коли сумно. Але найбільше відчуваю життя коли сідаю в спортивний автомобіль, коли на годиннику ще пару секунд до старту, коли по переду важка траса, круті повороти. В такі секунди думаю що ж я тут роблю, зачим мені це все...Дано старт. І по заду всі думки, всі страхи, всі сумніви. Є тільки шум двигуна, відчуття траси, голос штурмана...Весь світ ніби завмирає і тільки моя машина мчить трасою. Ти ніби виключаєшся на якісь хвилини з цього світу суєти і відданий тільки собі. А потім вертаєшся на фініші спокійним, задоволеним собою і в якісь дивній гармонії з світом.
    От таке воно моє відчуття життя...

18. Levko

Levko Well-Known Member

Не розумію, як це стосується мого допису, але твердження "життя то Христос" є дуже простим....
    Для мене це не є чимось надуманим, чи вичитаним в Біблії і процитованим тут по звичці- це реальність...!
    Ніщо в житті мене так не захоплює як проведення часу у спілкуванні з Христом Ісусом! І більше того, зараз я з повною впевненістю можу сказати, що, без виключення, для кожної людини поза Христом нема справжнього життя тут на землі, уже не кажучи там!!

19. Для мене, життя - це подорож з пункту А до пункту Б і важливими вважааю дві речі: які фото цієї подорожі будуть виникати у тебе перед очима, перед тим, як збиратимешся на "відпочинок", і хто, за що і як довго буде тебе пам'ятати поки ти "відпочиваєш", чекаючи судного дня. А все решта - суєта...

• Подобається Подобається x 2
  20. Romko

Не погоджуюсь.

А от з цим погоджуюсь.
    Скажім,я відчуваю людей.
    Їх емоції.
    І це відчуття багато разів рятувало мені життя.

а де твій аватар? :)