Дайте мені точку опори - і я переверну світ Архімед Точку опори.... Я знаю себе. Я спринтер. Я можу зробити ривок,здійснити можливе і неможливе,лиш би була ціль...і шлях до неї. Якби мені хтось сказав - можлива операція і твоя дитина буде мати шанс бути здоровою...і я б гори звернув,я б знайшов оті мільйон,два,три...скільки скажуть... заплатив б здоров"ям,життям...всім....лиш б вона була здорова... Але ніхто такого не скаже,та й я не сліпий... Життя заставило бути стайєром,марафонцем...на дорозі без фінішу... І буду бігти...доки стане сил...а їх так вже мало...фізичних...духовних...моральних... точку опори... Потребую точки опори...
А что говорят лечащие врачи ? Имхо, как бы ни цинично это звучало, но малышку, не на долго, нужно положить в больницу т.к. Вам и Вашей жене нужен отдых - Ваша дочь нуждается в сильных родителях. Имхо, сейчас нужно искать нормальную клинику с адекватным персоналом. На время. Чтоб хотя бы отоспаться. А потом иметь способность думать, искать и принимать правильные решения.