Судячи з активності у цій темі сладається відчуття що Донецьк нічого не читає і це не смішно тут плакати треба.
ги... про те саме подумала... А ще цікаво чому про літературні захоплення Донецьку цікавиться мешканець Дніпропетровську.....
тепер у мене думка, що там не те що не читають, а не вміють читати.... і писати теж Де людина рік була????
Може в космос літав? ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- І не вернувся
зараз напевно всі читають книгу яку презентував Мірча Луческу, це його авторська книга, як я сьогодні чула, її презентація була зранку, мені навіть цікаво про що він написав?)
Вот те кто з Станиславова, у которых книжных магазинов почти нет, а те кто в Береженах вообще книг не читают, почему нас донецких в чем то упрекают
Нещодавно прочитав "Чорний Ворон" , куплений на площі Ринок у вас, у Львові. Зараз друзі читають , я дав)
А зачем так далеко надо было ездить, эта книга была на книжном рынке Маяк. А сейчас в Донецке очень популярна книга В. Корнилова «Донецко-Криворожская республика. Расстрелянная мечта»
Так, але коли ця книга стала відомою , її було важко знайти у Донецьку. А точніше, тоді її не було. Та й зараз не бачу її у нас. А в іншому, яка різниця? Було зручно - купив вже у Львові. Зрозуміло, що я не для книги туди їхав .