Санкт-Петербург

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем ГаЛоЧкА, 31 лип 2008.

1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Всім привіти!;)
    Хто був у цьому чудовому місті, буду вдячна за відгуки та поради щодо того де побувати, в якому готелі оселитись, і все-все-все........;)

• Подобається Подобається x 1
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Відповідь: САНКТ-ПЕТЕРБУРГ

Я там був, бо Москва розташована неподалік.))) А скільки маєте грошей і де хочете жити? Я маю на увазі чи вам треба готель 5 зірочок чи ліжко/кімната в общазі?

Якщо мова йде про те, що там треба побачити, то обов*язково треба проїхати по містам біля Пітеру, російской: Пушкино, Павловск, Ораниенбаум, Стрельна, Кронштадт…

• Подобається Подобається x 3
  3. ГаЛоЧкА

Мені щоб було де переночувати, і душ прийняти) супер комфорту не потребую

4. borkhes

Тоді вам треба теж саме що і мені. Можу вам порекомендувати готель «Наука», адресу його та інших готелів можливо знайти на сайті komandirovka.ru. Він розташований майже у центрі міста. Якщо я буду вдома мабуть я зможу щось додати про готелі Пітеру. Якщо щось буде цікавить, то пишіть.

• Подобається Подобається x 2
  5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Петергоф!!!!!!!!!

6. ГаЛоЧкА

Вдома?? ви з Москви чи з Пітеру? чи відкіля? а в самому Пітері є що оглянути??

7. borkhes

З Москви, але я багато разів був у Пітері, бо він мені дуже подобається. Квітки на поїзд дешеви, а їхати - ніч. Якщо буде забагато часу, то також можливо побувати у Виборгу – там можливо побачити замок. =) Але туди, та як і в інші міста біля Пітеру треба їхати на повний день. Якщо не помиляюсь, то до Виборгу їде експрес за 2 години.
    У самому Петербурзі дуже багато чого треба оглядати. У першу чергу це залежить від того, що вам подобається. Наприклад архітектура чи можливо ви хочете побачити де жив Достоєвський та його герої, чи щось інше, історичні місця пов*язані з «руськім роком», наприклад. Я пропоную вам купити собі мапу та походити по вулицях міста, сходити в Ермітаж, Руський музей, Кунсткамеру, Морський музей та багато інших. Це величезне місто і на мою думку там можливо жити місяць і буде що ще цікаво побачити.

• Подобається Подобається x 4
  8. ГаЛоЧкА

Я в Росії ніколи не була, але чула що при вїзді тре заповнювати якусь реєстрацінй карточку чи як вона називається, і от не знаю, там напевно тре вказувати куди їду - якщо я їду в Москву а потім в Пітер- як з тим бути???
    А яка приблизна вартість готелю який ви вказали?

9. borkhes

Нажаль скільки він коштує зараз вам не скажу, бо я там дуже давно не був. Але якщо не помиляюсь, то вартість біля 500 рублів за добу. На сайті http://www.nauka-hotel.ru/ є контакти, звертайтеся туди, будь ласка.
    Що до в’їзду у Росію, то тут теж саме як і в*їзд в Україну росіянам. Там є міграційна картка, яку треба заповнити російською мовою, треба вказати адресу, та що там ще є. Як і у випадку України можу порекомендувати залишить з собою квітки які можуть допомогти якщо буде треба розмовляти з ментами.
    А у Москві плануєте бути? :)

10. ГаЛоЧкА

щиро дякую за надану інформацію) так планую побувати в Москві) ніщо б тільки не завадило)

11. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

ГаЛоЧкА, на таможне вам выдадут иммиграционную карту, ее надо заполнить, половину заберут, а вторую половину надо сохранить до возвращения, ее заберут снова на таможне (обратной). Там в качестве пункта назначения пишите город, в котором дольше будете.

А вообще в Питере можете съездить на экскурсию по рекам и каналам, сходить в собор Спаса на Крови - там музей мозаики, в Исакиевский собор (там можно подняться на смотровую площадку), но кажется и там, там среда - выходной, есть экскурсии в Михайловский (ночные, по пути заговорщиков, убивших царя) Если будете ехать в Пушкин (Царское село), то есть два варианта - экскурсия из Питера (достаточно дорого) либо поехать туда маршруткой или электричкой и там оплатить только экскурсию по дворцу (выйдет дешевле).
    Еще очень классные экскурсии по ночному Петербургу, можно еще на развод мостов посмотреть. Зайдите в кондитерскую "Север" (на Невском или Садовой) - там прекрасные пирожные, и "Картошка" такая, как раньше была. Если просто побродить, то можно пойти (поехать) на Петроградскую, Мойку, Фонтанку.
    Вообще по Питеру можно ходить бесконечно, в любую погоду. Для меня там наиболее подходящая атмосфера, какое-то настроение другое и восприятие (многие говорят).

P.S. Я туда сегодня еду ;)

• Подобається Подобається x 2
  12. borkhes

Запам*ятайте, я можу показати де розташована "Красная площадь"))))

13. ГаЛоЧкА

Дякую за відгук, дуже приємно, думаю мені сподобається, а Ви де зупинятимесь???

Додано через 58 секунд
    і усьо??? а Нульовий кілометр???;)

14. Catherine85

У меня там вся родня, так что еду в гости. Я там каждый год бываю :)

15. ГаЛоЧкА

СУПЕР))) Бажаю гарного відпочинку і позитивних вражень )))))))))

16. borkhes

І його також! :crazy:

17. ГаЛоЧкА

А я в 20 числах серпня, можливо десь зустрінемся випадково))) на одному з мостиків))))

18. Catherine85

Вполне возможно ;) Правда я 24 уже уеду из Питера... :sad:

19. ГаЛоЧкА

якщо маєте бажання лишіть контакти, якщо буду там до 24 - проведете мені екскурсію.....;)

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:sad::sad::sad::sad:
    Тоже хочу в Питер.........................

а де твій аватар? :)