ніяких думок, треба інформацію як і де записатися? хто може записатися? до чого це зобов'язує? як, де і чому вчать? видають зброю, обладунки? ... galaxy SIII
Ну в нас штаб знаходиться в народному домі. Пишуть мабуть всіх, про зброю не запитував, а екіпіровка казали шо є (в Києві).
Від регіаналів, від кого ж...Наша "губернаторка" робила спроби повернути собі кабінет, але була вигнана з ганьбою...
апарат мабуть працює...Я не в курсі. Була мова про те щоб створювати виконавчий комітет ради, але мабуть до того ще не дійшли.
Поки що не здається Але коли в тебе під рукою тисячі радикально налаштованих половозрєлих бійців, то цілком логічно, що не на тебе мають впливати кулівлоби, а ти на них
Хтось вже тут писав ПАРУБІЙ+ОРОБЕЦЬ=ЯНУКОВИЧУ ПІ***Ь Може таки з часом зявляться більш адекватні до ситуації лідери.
На Майдані елементарно. Амуніція там у них до стелі уже, так шо думаю видають. В регіонах контакти думаю є на майданівських сайтах. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2653277&postcount=843
Я не бачу механізму, який міг би винести таких людей на "політичний олімп". Система приблизно така ж, як в шоу-бізнесі, тобто ПОТРІБЕН ПРОДЮСЕР. Якщо в Оробець і Парубія з"явиться такий продюсер, в якого буде бабло, вплив, медіа-ресурс, тоді вони мають шанси
Шо за фігня кому в голові. Для мене достатньо що вони хороші люди і вірять в ідею. Все решту - розваги юних конспірологів.
Ну що за фігня. От є ви - маєте певний авторитет в якихось колах, трохи медіа-ресурсу і бажання щось змінювати в цій країні. Є я - теж маю кавальчик медіа-ресурсу і бажання щось змінювати в цій країні. Певен, що таких, як ми, по всій країні принаймні сотні. Якщо не тисячі, якщо ще взяти блогерів і подібних людей, які впливають на громадську думку. Так давайте ми всі будемо щось робити, а не чекати на продюсера. Інакше нам завжди будуть продюсери підсовувати "вибір меншого зла"...
для мене теж, але ми в меншості виборча кампанія - це телеефіри, преса, політична реклама, вплив на виборчі комісії... Все це є в хороших людей? Трійця і Порошенко пропустять хороших людей вперед?