Відповідь: Самооборона! Я так спішився шо не в ту гілку тему написав Прошу модери, перенесіть в гілку спорт
Відповідь: Самооборона! що думаєте дописувачу гурток айкідо потрібен ? він навіть не уточнив яка саме самооборона в ліцеї
Відповідь: Самооборона! А я думав самбо.Перебірливі Ви якісь Айкідо не підходить ,самбо не подобається ,точно треба до Луценка в гурток записуватись
Відповідь: Самооборона! Айкідо було в дитинстві далекому, потім бокс, потім футбол, потім інтернет, тепер черга і до-рукопашки дійшла :cool:
Відповідь: Самооборона! Под самбо часто подразумевается так же и рукопашный бой. Самбо это самооборона без оружия, и в боевом виде этого спорта есть не только захваты и броски, но так же и удары по болевым точкам.
Відповідь: Самооборона! Самбо це більш серед "мусарів" розповсюджений вид самозахисту, а мені такий для звичайного жителя міста, 173 см росту, 66 кг вага 21 рік.
Відповідь: Самооборона! А чи не могли б ви порадити, який вид самозахисту є найоптимальнішим для жінки? Ну, так щоб не спричинити собі яких тяжких тілесних пошкоджень?