Сам собі філософ, або моі думки на сьогодні

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Солоха Конотопська, 23 кві 2016.

1. Помітила, що кількість відвідувачів на форумі не прямо пропорційна кількості постів. Очевидно, що кожен має своїй привід і свою цікавість. То ж, що вас цікавить і що ви шукаєте на форумі сьогодні?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. Збираю інформацію про людські наміри. На старості видам книгу і буду жити на дивіденти :)))

4. ІгорМ

Тоді вся інформація від відвідувачів повинна бути платною ;)

5. Бажаючі отримати частку від прибутку продажу книги, можуть залишити повне ім'я і адресу, накуда відправляти чек.

Ваш бізнесовий і логічний підхід до справи мені дає надію, що в Україні ще не все пропало :)

6. ІгорМ

Поки ви тоту книжку напишите і почнете відщіпати з дивідентів, то адреса може помінятися на "під соснами, до запитання" :)
    Так що краще плату за інформацію про людські наміри проводити по факту ;)
    Що не пропало? :scratch_one-s_head:

7. На противагу того, що "все пропало"
    Якщо хто хоче частку від девідентів, то мусе запастись терпінням, я ж сказала : ..на старості... :)

8. ІгорМ

То почекаємо до старості ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. stern

stern Member

10. stern

stern Member

Философский вопрос. В каждом случае что-то да мешает - я лично думаю, что мешает страх ошибиться и сделать свою жизнь ещё хуже. Вот и выбирают люди образ жизни с минимальной необходимостью думать и выбирать.

11. Olenall

Olenall миється в бані

Нагадую, чистий четверг. Очищаємо все, що маємо

12. Я розумію, що середовище впливає на розвиток особистості; обставини - на характер; г'ени - відповідають за ключові характеристики... А от звідки у людях береться противність, така як "шапоклякство"? Я не думаю, що це робить життя людини якіснішим, кращим, щасливішим.. Ну, може веселішим на яку хвилину :)

так просто, думки в голос.

13. StasD

StasD миється в бані

Можливо часом характер чи обставини змушують себе так вести, іншими словами, або людина сама по собі лайно або лайном її зробив світ, від цього нікуди не дінешся.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коли починається старість?

15. Я пам'ятаю той час, коли 20-ти літні юнаки мені видавались старими :)

Не має, я думаю, визначеної цифри. До того ж, чим старший стаєш, тим далі відсувається ця характеристика.

Ось, пан Кацал, нехай з Богом спочиває, 75 - поважний вік, з моєї перспективи; а якщо узяти відлік від офіційного пенсійного віку, то не дуже-то і багато...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В суспільства завжди є визначення хто молодий, а хто старий. Не вникаючи у "внутрішній світ".

17. Отож, Ваше питання і до Вас : коли настає старість?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коли починають звертатися "Діду" мабуть, а як починають звертатися "Мужчина", то значить студенти вже викреслили зі своєї категорії.

19. Templar

Templar Дуже важлива персона

В мене вже більше як пів року одна думка: "Чому с*** в армії люди не хочуть працювати?". Ну просто триндець! Моє переведення в Щастя вже триває більше 6 місяців. Зараз документи в сухопутці, вже 2 тиждень, а результату нуль!
    За який фіг вони таку з.п. отримують? В мене в прокуратурі 3,500 грн. і я сиджу на роботі до 8-10 вечора, а в них від 8000 грн., і вони йдуть о шостій вечора і нічого їх не гребе. Я загалом лише за, щоб робочий день був про графіку. Просто с**а обідно :sad:

а де твій аватар? :)