Сайт на Joomla

Тема у розділі 'www', створена користувачем Garf1ld, 22 вер 2009.

1. Garf1ld

Garf1ld New Member

Підскажіть будь-ласка, хто у Львові займається розробкою сайтів на Joomla CMS (фірми, окремі персони), якщо можна, то телефони, сайти/аськи... Поотрібно зробити невеликий портал, нічого надзвичайного не потрібно.
    Ціна 500-1000грв.

Наперід дякую :preved:

2. syavych

syavych копач

Виділене товстим якось не дуже в'яжеться

3. Garf1ld

Garf1ld New Member

Це має бути візитна картка організації. Розділи "Про нас", "Новини", "Контакти" і т.п. + можливість 1-2 рази в тиждень додавати новину...

4. syavych

syavych копач

Ну тоді це точно не портал (навіть якщо і невеликий).
    ------
    А чому саме джумла?

5. Garf1ld

Garf1ld New Member

Безплатна, присутня українська локалізація, зручна і доволі продумана в використанні.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

середній сайт вартує не менше 300 у.о... а портал.....

7. Garf1ld

Garf1ld New Member

якщо з нуля писати, то так. В йомлі потрібно приєднати шаблон, "посувати" і може чуть підкоректувати дизайн і все...

8. syavych

syavych копач

Таких є море, я бачив з 20-ку, але їх явно більше. Те саме стосується локалізацій.

ту фразу тре пуперу показати :haha:

П.С. Але то всьо тілько моє імхо, я не проти джумли (сам юзав довший час), просто пробую збагнути в чому її популярність.

• Подобається Подобається x 2
  9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ага, оцінив почуття гумору... :))
    це як сучасний совєтський автомобіль -- всі автолюбителі знають, що лайно, але купляють, бо: дешево купив, дешеві запчастини (яких тре багато потім) і багато хто на цих машинах їзде... :)))

не повіриш, два ніби недурних чувака нещодавно стукнули в асю, і другим питанням від них було "а ти заточиш шаб під джумлу".... :))

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупере, з поверненням!!!

11. Garf1ld

Garf1ld New Member

ну яка тоді альтернатива є? :)

12. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Joomla - то несерйозно, незручно, купа клопотів розробникам.. Хороші додатки до Джумли платні, а ті, що безкоштовні, мають обмежені можливості і не завжди працюють. От сама наткнулась на проблему - один додаток не співпрацював з іншим, замовнику доводиться додатково платити за розробку того додатку.. Морока та й годі.

14. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А от вордпрес вроді підійшо би нормально, до нього існує купа всього і на доступній мові

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Як на то пішло, то будь-яка відкрита CMS - то несерйозно. От написати весь портал з нуля - це серйозно, зручно, ніяких клопотів, всі додатки безплатні і з необмеженими можливостями :) Нірванко, самій не смішно від написаного? :)

Не придумали ще таку CMS, на якій можна було б побудувати саме такий сайт як ви собі придумали. Полюбому або доведеться переробляти CMS під себе, або свої плани змінювати під CMS. У першому випадку доведеться або самому робити, а якщо не вмієш, то платити за роботу фахівців. А це є цілком нормальні речі, робота коштує грошей, розробка і утримання сайту коштує грошей.

І якщо говорити про "несерйозно", то сайт за 500-1000 гривень - ось що несерйозно. І не важливо в чому він зроблений, важливо хто і як робить. Професійний дизайн - кількасот доларів, верстка шаблона - ще пару сотень, розробка чи адаптація розширень теж може вимірюватися сотнями або й більше. І повірте, достатньо цілком серйозних сайтів зроблено і на Жумлі , і на Вордпресі, ДЛЕ, Сабдрімері, Друпалі. У кожної з них ті чи інші переваги та недоліки. І розробник вибирає те, що йому ближче. Просто слід пам"ятати, що CMS - це всього лиш болванка, заготовка для майстра, а ніяк не готовий сайт.

• Подобається Подобається x 3
  16. Garf1ld

Garf1ld New Member

Ціну не я придумав. Це максимум, який мені надали.

П.с. питання більше не актуально, почав розбиратись в WordPress і походу успішно :)

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

заодно і 1000 грн. буде стимулом до читання документації :)

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що, я щось не так написала?.. Щось незрозуміла..
    От власне, що ті, хто робить сайти на дармових системах, не дуже переймаються чи сайт буде унікальним, професійним, якісним і т.д. Замовнику потрібен просто сайт, аби був. Йому не оплачується видати понад 1000$ на сайт, який не приноситиме прибутку одразу. Часто фірми, які тільки розкручуються і роблять аби-які сайти, потім замовляють вже нормальні з розробкою з нуля під себе, щоб сайт не був просто візиткою, а якісною рекламою. Хоча, на мою думку, це марна трата часу і грошей. Можна ж зразу зробити якісно.. Якщо є можливість ;)

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тобто на Джумлі чи Вордпрес якісний сайт зробити неможливо?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я про Джумлу, саме про неї ніби тема.. Мабуть написала задуже загально..

а де твій аватар? :)