Останнім часом займаюся вечорами творінням сайтів не так для людей як для додаткового заробітку. Зараз в процесі нове дитя: англомовне фінансової тематики. Що скажете, має шанси ідея такого сайту? http://sberbank.org.ua Англомовний про російський банк з українським доменом
Як не дивно, але переходи йдуть з Штатів, Італії, Англії, якоїсь Африки(google.co.za), Кувейту. З України пошукових переходів ще не було. З іноземних в районі 20 за тижневе існування сайту. Кліки коштують пристойно. Цей сайт, це лише мій експеримент і не хотілось дарма тратитися на домен. Три вечори роботи над ним було. Думки відносно домена і ідентифікації до якоїсь краіни пошуковою системою розбігаються. А ось наприклад вихлоп за сьогодні:
то я спеціально 2 раза клікнув, знайшов цей сайт на іншому СЕО форумі думав приємне зробити Ціна за кліки непогана
Доменна зона не така вже й важлива. Якщо текст релевантний пошуковому запиту користувача, то гугл і видасть Ваш сайт в SERP. А користувач уже вирішить, чи зацікавив його сніпет, чи ні. Не будуть же українці чи росіяни шукати інформацію про цей банк на англійській мові)) ---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Банківська тематика на англ мові, на дешевше і не надійтесь))) Довисть високо платять за перехід по ключових словах юридичної тематики, звичайно на англ.мові.
Потрібний він мені. Для юзера який попав на сайт він особливої користі не принесе, що буде стимулом перейти по рекламі. Хоча може користь для користувача трохи і є. Адже там правдиво описано про Сбербан Росії, і деяку інформацію можна почерпнути на сайті.