Лише за рік міський голова Львова Андрій Садовий із другої сходинки рейтингу найефективніших мерів України перемістився на третю позицію іншого рейтингу – голів міст-мільйонників, які дали на виборах найбільш нездійсненні обіцянки. Обидва рейтинги склали під егідою Комітету виборців України. Повний текст
Відповідь: Садовий – у трійці найгірших Садовий - не Господь Бог. Критикувати можна всіх і вся.Але починати потрібно з себе. Як на 100-метровці вольготно розлігся смердячий п’яний бомж,а всі(в тому числі міліція)ходить,ніби так і має бути. Як,будь-яке сміття кидається поза урну,а то й просто під ноги. Як люди повністю ігнорують світлофори і,валять по діагоналі під машини. Коли "маршрутки" дійсно перетворені на "бидлоовози". Почати все ж треба з себе...
Відповідь: Садовий – у трійці найгірших ТАК міліція і Садовий - посадові особи. Нє? Смітники на 100-метровці не Садовий мусит забезпечити?
Відповідь: Садовий – у трійці найгірших Хе, Ромко... Думаєте Садовий почне з себе? Та ні в якому разі....
Відповідь: Садовий – у трійці найгірших відверто кажучи,мені начхати на Садового,Буняка і т.д. В них своя робота,в мене - своя... Але,коли я бачу отакі речі... Шляченьки трафляють.