Садопоміч

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Мих, 31 гру 2006.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні бачив наступну картинку.
    На торговому ринку "Іскра" приїхали з ближніх сіл народ, щоб продати всяку городину. Жінки в більшості вже похилого віку розташувались біля базару. І тут звідки не візьми появилися троє муніціпалів з дубинками.
    Бачили б Ви цю нахабну пику, яка ногами в бабусі на очах ламала ящик, на якому лежало пару її морквин і буряк. Прямо герої "нашєго врємєні", рембо в оточені вєтнамських бойовиків....
    А все ніби-то через те, що у бабусі не було довідки, що вона не пройшла медогляд!!!

Самопоміч плавно перейшла в садопоміч ім. Садового.

2. Velomax

Velomax Well-Known Member

Відповідь: Садопоміч

А до чого тут Садовий?
    Муніципали були й до Садового.

3. angal

angal Well-Known Member

Проблема з місцями для торгівлі городиною, виглядає, ніколи не вирішиться. Оскільки, як тільки десь в черговий раз надумають виділити місця селянам під міні-ринок, тут же з'являються значно більш платоспроможні бажаючі ці місця захапати під лоточно-продуктово-промислову торгівлю. І селяни знову опиняються на тротуарах і бордюрах. З своїми бурячками, морквами, цибулями і бульбами, які нам так потрібні, але ніяк до нас не можуть потрапити, не вивалявшись у придорожній багнюці, і без муніцепальського копняка чоботом. :sad: Прикро...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але так не робили. Ганяти жінок на базарі - це чисто робота Садового, чи його команди.

5. Velomax

Мих, по-моему ты всех подкалываешь.
    Бабок гоняли и при Куйбиде, и при Буняке, и после Садового тоже гонять будут. Потому как вначале следует заплатить рыночный сбор (1-3 грн), а потом можно торговать на территории рынка.
    Хотя чего ради я буду с тобой спорить? По большому счету мне пофигу и то и другое...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене таке враження, що кожен наступний мер - гірший за попереднього.

• Подобається Подобається x 1
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ага. Котика вже не буде...:sad:

8. Forpost

Forpost Стоїк

Як хтось туть вже казав "О как запущено это у Вас!!!!!!!!!!"ще би Марію Терезу згадали!

9. Відповідь: Садопоміч

о це влучно сказано!

З водою вже така халепа, і світло знову відключати стали.... :ireful1:

10. Полковник

Полковник миється в бані

Нуу, Мих, про это в Законах Мерфи давно сказано!!!!:cool:

Например:
    Закон Паддера
    Все, что хорошо начинается, кончается плохо. Все, что начинается плохо, кончается еще хуже.
    И так далее. Кто не знает - рекомендую http://merphy.kominet.ru:8101/merphy01.htm
    Иногда почитываю, настроение себе поднимаю!:D

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Законами Мерфі я давно не цікавлюсь - не вірю. Хіба що для підняття настрою, нє?

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мер в нас як опудало, тільки б рясу вдіти і десь на люди вийти себе показати, навіть рекламована самопоміч давно вмерла (що і прогнозувалося). Хвалився мені таксист в Одесі - от наш мер (Гурвіц) - і дороги направив всі, навіть другорядні, закупили автомобілі що їздять вночі приьирають вулиці, нові машини для вивозу сміття. Тільки от евакуаторів ще не купили - на то грошей не вистарчає :) А у нас зато є гроші на евакуатори :)

13. Velomax

Понятно, это топик, чтобы чмырить мэра.
    Ну так нынешний занимался "Самопомощью" хотя бы "до", а предыдущие ничего такого не делали вообще. Или это не так?
    А помните ролик-интервью с Буняком, когда на Скнилове сушка упала? По-моему слово "опудало" в этом случае было бы более уместным.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

На винниківському ринку такого було ого-го скільки. Ще за Баняка. За Куйбіди не пам'ятаю. Здається, також.

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

садопоміч і є садопоміч, і взагалі він для мене не мер — я голосував проти...
    де тепер "садопоміч" після виборів?..
    де його цибуля з "однако"?..

16. Forest

Forest Moderator

А я люблю часник від бабульок - він такий з маленькими зубчиками, мало пекучий і ароматний. А в магазинах продається кінського розміру термоядерний, білий і явно генетично модифікований. І якщо якийсь ..дон мені вижене моїх бабуньок з базару - не буду за нього голосувати. Однозначно.

А ще - багато бабуньок з ближніх сіл, які виганяють менших собі подібних з дальших сіл вже навчилися вирощувати часник з насіння чи то зубчиків вже модифікованого - таких треба гнати в шию, але оскільки вони більші і з ближніх сіл, вони вже вміють платити муніципалам і займають найкращі місця на базарах.

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

аналогічно і мене цікавить, чи закінчилися вже ці робінгудські відвідити Рясного і інших районів?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Памятаю, до виборів Самопоміч над ямами, що на дорозі ставили три скріплені між собою дошки з стрічкою на верху, де було написано: "самопоміч". Тепер, якби над кожною ямою ставили такі попередження у Львові, то певно всього карпатського лісу не висарчило на дошки.

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Думка гарна. І на дошки список всіх працівників (з телефонами та адресами), що цю дорогу ремонтували. З ретроспективою роки 2-3 . Щоб місто знало своїх рагулів поіменно.

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

Львів ще не мав мера, який би спромігся догодити мешканцям міста... Правда Буняк так не вважає. Чувак щиро переконаний, що львівяни за ним страшенно сумують - недавно інтерв"ю бачив :)

а де твій аватар? :)