Чи часом хтось із панства не знає де в славетному місті Львові придбати сабж, причому виключно колекційне видання??? В інтернет магазинах замовляти вже пізно - треба на завтра максимум. Обійшов усі магазини в центрі - ніхто нічого чітко сказати не може...а тиждень тому клялися-божилися, що до кінця наступного тижня (себто сьогодні) колекційного видання буде стільки, що словами не описати
Відповідь: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - колекційне видання Я скачав гру з інета образ 4,2 Гб + NO-DVD. Стартую нову гру, довго грузяться текстури, в момент тільки гра має запуститись - намертво зависає або bug report. Судячи з відгуків на форумах - не в одного мене проблеми, в когось запускається але частину місій неможливо завершити, гра часто вилітає і т.д. Після такого я б дуже не радив купувати диск з ліцензійною версією. Чи хтось з форумлян має робочу версію Сталекра?
Відповідь: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - колекційне видання Я викачав з 0day.kiev.ua за дві години після релізу, потому 2 дні мучився із кряком - нічогого не вийшло. На 3-тій день крак був уже, поставив і граюсь без глюків та проблем...Проблема в тому що мені потрібно власне колекційне видання(себто ISO/MDF не підходить ніяк), я його нажаль ніяк не скачаю... - на подарунок дитині...
Відповідь: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - колекційне видання Якщо не важко викладіть лінки звідки скачували, думаю не мені одному знадобляться.
Відповідь: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - колекційне видання Чоловіку на днях спрезентували. Але каже, що є такі (разом з книжкою йдуть в комплекті) в кінотеатрі Київ, що на просп.Шевченка. Там його товариш лоток має. Можете заглянути. Ще може бути в магазині Мелодія, але то сумнівно і дорожче.
Відповідь: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - колекційне видання Соррі, не можу - прямих лінків немає, а сервер це закритий торрент-трекер, для закачки необхідна реєстрація котру нажаль закрили більше року тому...
Відповідь: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - колекційне видання Дякую за пост - насправді СТАЛКЕР що із книжкою є практично в кожному магазині за орієнтовно 120 грн. - але це не колекційне видання на жаль. Воно повинно коштувати не меньше ніж 260 грн. і там купа бонусів входить типу футболки, бандани, запальнички, артефакту, карти зони тощо. Надибав сьогодні цікавий інтернет-магазин http://www.cddoma.com.ua/ в них є представництво чи то центральний офіс на Цитаделі - мені там відповіли, що раніше 17 вересня колекційне видання шукати у Львові просто не варто - його ще навіть не завозили.... До-речі - адресу сайту занотуйте собі - при потребі можна гарно заощадити хоча б на тій самій доставці....