С днем города Вас,львовяне!!!

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем ADMIRAL, 8 тра 2010.

1. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Дорогие форумчане-львовяне поздравляю Вас с 754-х летием Вашего прекрасного вечно молодого города!!!

Позвольте пожелать Вам, а в Вашем лице всем жителям города, доброго здоровья , благополучия, успехов, неиссякаемой энергии. От всей души желаю Вам хорошего настроения, оптимизма и бодрости духа, а Вашему родному Львову - процветания на долгие годы!

Пусть Вам сопутствует удача!

• Подобається Подобається x 19
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Дуже Дякуємо!

3. Із Одеси з поздоровленнями! Зі святом чудового міста Львова! Друзі, ми європейці, ми українці, ми маємо бути разом, ми маємо пам'ятати свою історію. Дуже приємно бачити ваше історичне свято та відчувати єдність з вами, бо ми один народ, ми приємні симпатичні добрі люди. Давно вже був у вашому місті, але досі залишаються лише добрі спогади. Будьте нам здорові!

• Подобається Подобається x 12
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вітаю.

Дорогі мої земляки .Так склалося,що я все життя прожив в Закарпатті.Але по життю я проніс любов до своєї малої Батьківщини-Львівщини і м. Львова-воістину західної столиці нашої Батьківщини.Мої перші дитячі враження про Львів-це було щось з чимось.Назавжди запам"ятав Львівський цирк, смачнющий борщ в їдальнях на Привокзальній,лікарню Охматдит.В юності це ресторан Високий Замок,шикарні парки і бари Львова -"Під Левом"-один з них. Я був вражений Львівським театром Заньковецької,театром опери і балету і театром юного глядача.Тепер вже і мої діти закохались у Львів.Львів не можна не любити-він того вартий.
    Я щиро вітаю всіх форумлян з Днем Львова і бажаю їм доброго здоров"я,прекрасного настрою, матеріального благополуччя і зберігати красу і неповторність цього чудового міста,як для себе так і для нас-гостей та земляків,так і для нащадків.Дякую Вам за те що ви є.

• Подобається Подобається x 4
  5. Caramelka

Caramelka New Member

дуже-дуже люблю Львів!!!Це справді найкраще місто на планеті! Вітаю всіх з днем Львова!

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)