http://rue.wikipedia.org/wiki/Головна_сторінка не впевнений щодо слова "попозерайте" (едітує -- редагує), але все решта -- це україньські слова
А чому б і ні. Ну не подобається русинам українська велика культура, надбання націх української, ні російської, хочуть своє мати, в рот їм фронт та прапор у руки!
Так...а теперки поозираєм-сі навколо,хто-то нинька є рУсин! Як то найліпше і найдешевше вияснити хлопові з Галичини!Бо ті,шо з МП,то просто все для сєбя визначають...їдну букву змінєт в слові і юж свой хлоп, РУСЬІН з комуніты. То якийсь Кирило намовив так робити!) p.s.Ще є русини з українською кирилицею,а є і rusiny z latinicev. To ja za tyx xto z latinicev,jako lemko francuvatyj!
Юрко, ви знаєте, "хто-то нинька є рУсин" - це ті хто бажають повернути мову і культуру часів 1 Війни, що в тому поганого, якщо Україна кращого життя їм дати не хоче. Всі ці течії русинські - андеграунд, тому цікавий, в них є свої Байрони-хлопи, на Ясновельможній Галичині свої. Хоча видається мені, що, колишні Австрійські провінції України, підсвідомо, всі хворобливо ностальгують за тими часами. З Галичини Закарпаття виглядаю смішним, з Буковини Галиччина іронічно, а все західноукраїнство для Великої України дивним своїм "междусобойчиком". Кожен регіон повини розвиватись в своєму культурному і національному соусі, може щось певне і вийде в цьому, бо нині якось в дусі інкубаторських курок усе виглядає, як на мене.
Ну нє,то файно...Направду файно і я Вас підтримую русина з Путили... Я тіко за те жеби москалі зі своєю буквою "ьі" не вперли-cі...А далі введуть букву Ѣ, ѣ (-ять) і почнеться...закрутять,як жид колесом,тa всю нашу малину i обгадять! Все вірно сказалисте! ________________ Путильщина – край, що має чудові старовинні традиції та обряди. Однією з таких традицій є проведення щорічного традиційного свята виходу на полонини «Полонинська ватра». Головним атрибутом свята є запалення ватри, оскільки полонинський вогонь запалюється на 28 полонинах і підтримуватиметься до завершення літування. Свято «Полонинська ватра» несе в собі культурно-мистецьку складову, має на меті привернути увагу до проблеми збереження давніх традицій гуцулів, підтримання сільського господарства та розвитку сільського зеленого туризму. У рамках святкувань пройдуть торговельно-виставкові заходи декоративно-ужиткового мистецтва самобутніх гуцульських народних промислів, продукції народного господарства, святково-розважальні дійства тощо. Цьогоріч, 48 – ме районне традиційне свято виходу на полонину «Полонинська ватра» пройде 29 травня в селищі Путила.
Я правда в Путилі ніколи не був, тільки паро разів у Вижниці, то єврейский край, чув про Ватру що там файно, але там Гуцули здається, а Русини на Буковині живуть у долині Карпат. Нікней Путила - стьоб, я взагалі то вважаю , що ізза нестачі йоду в організмі, деякі русини - гуцули, потроху деградують, не вміють відрізняти де є добре де є зле, але не прийміть це за зле, більша їх частина то є файні люде, файні газди, вірять у Б-га, ходять до церкви. Якщо пробью колеса, то віроб"ю світлини Ватриіз Путили, коло гуцулок, бо вони є чорняві і гарні дівчиноньки!
Да-а-а...з йодом біда! А як у вас там,на Буковині...Шо копальні йодові може маєте,або якого свояка завідуючого г'аптекою..Може би той-во,помогли русинам з Гуцульшини,га-а?)
хто ся розумієть ся на здоров"єві той браком йодом ся не страдає, капустоньки від москалів у євреїв купує і здоров'є береже, бо немає правдоньки у світі. Русинам з Г-Америки ся допомагають, із Еуропи люди із заробітків допомагають, вони краще всіх живуть, лиш прибідняються, і лохів москалів приїзджих розводять