Розважальний портал мого міста

Тема у розділі 'Новий сайт', створена користувачем vishneve, 11 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. vishneve

vishneve New Member

Ось недавно вирішив зробити інформаційно-розважальний портал свого міста, що називаеться Вишневе(Київська обл.)
    Всіх запрошую на сайт, на сайті ви знайдете багато чого цікавого: форум, міні чат, онлайн-радіо(біля 40 радіостанцій України та Росії) онлайн-кінотеатр(зможете побачити останні новинки у світі кіно) та багато чого ще...Коментуйте :clapping: http://********.****.ua

2. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Відповідь: Розважальний портал мого міста

Добре, що хоч щось роблять ентузіасти для свого міста, хоча авто-сайти я не підтримую "Сайт управляется системой UcoZ", що своє - то своє, ручками, ручками... "ковбаса" дістає часом. Рекомендація: заберіть рекламу миттєвого заробітку в Інтернеті з топу - це не додає привабливості, а лише "грузить". Раз вже Вишневе, то чому лимон і так чорно? Національна, українська версія сайту є, чи російський варіант - це вимоги серверу?

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Леополісе, я дуже сумніваюся, що він повереться і прочитає... :)

• Подобається Подобається x 1
  4. vishneve

vishneve New Member

Ти не правий, повернувся, прочитав...;)Дизайн сайту ще буде змінюватись, лимон тимчасово-бо ще не знайшов щось підходяще з вишнею:sad: Але я думаю що дизайн то не є саме головне хоча і має відповідати заданій темі чи ще щось...А головним я вважаю на будь-якому сайті то це змістовність......

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пардон, у нас не прийнято тикати незнайомим людям.....
    звичайно, унікальність контенту....... )))
    все решта -- не головне..... ))

скажу відверто: бачу фріхост -- закриваю вікно....
    якщо людина не хоче заплатити 100 гривень на рік за свій проект (хостінг) -- такий сайт ніц не вартий.

на майбутнє: буде реклама сайту на фріхості -- розцінюю як спам, витираю і дописувача баню.

6. levandivka

А на платному - через веб-маню штраф, витираєцця і в баню! :D:D:D

7. vishneve

vishneve New Member

Не хотілось би повторюватись але чи то на фріхості чи на платному ресурс стоїть, на мою думку різниці не повинно бути, а тим більш якщо ресурс информаційно наповнений та щей є розважальним. Кожен ресурс мае право на існування, так що прошу не висловлюватись так про фріхост:agree:Робіть висновки панове...

Слава Україні
    :naci:​

8. levandivka

Давно зроблені.
    А наш Форум тут при чому?
    Зліпили халявний сайт вражо-мовний, і існуйте далі.

ЗІ: а коли спамите на російських ресурсах, який підпис користаєте, "Слава Росии"?

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)