Розмір стопи: який найліпчіший?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем levandivka, 15 лип 2010.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От у мене 42 розмір. Чув, що щасливчики з 46-м - хворі люди. У них з тиском проблеми. Зір гірший.
    То правда, чи брехня?

• Подобається Подобається x 3
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

е не хороше, не хороше плагіатом займатися...
    Найкращий 52... І ластів для плавання купляти не треба.

• Подобається Подобається x 4
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні, в мене найліпчіший. Бо я народилась вранці, тоді біохімія мозку найкраща, і молоко не вурдиться.

Крапка.

• Подобається Подобається x 5
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Левандовка, ура!
    Мне повезло.
    Тут у нас Путинский режим не даёт народу купить новую обувь.
    Складируйте поношенные.
    Приеду - заберу.

5. majolika

majolika Well-Known Member

в мене теж зір поганенький. Невже до сорок шестого виросте :cry:

• Подобається Подобається x 7
  6. Fon

Fon whom how

я маю розмір 42-43. вапщє я замітив шо не завжди циферки на стєльці відповідають розміру твоєї ноги. особливо це стосується красовок. в мене вже були і 44 і 39 і вроді 9 з половиною спрандікі скорпіо..
    що можна сказати про відношення до життя. чомусь здається що люди з 46 більш устойчіві, таким на флоті можна нормально служити. а ті в кого маленький розмір, це мабуть приховані маніяки. всяка патологія - причина ненависті. он ганібал лєктер мав 6 пальців на лівій руці, відрізав, став хорошим, бабу завів. пропоную всім рєзво під 43-й робити пластіку. і виробникам взуття файно і люду не тре перемірбвати купу. я за рівність

7. majolika

majolika Well-Known Member

о, точно про мого татка :) він в мене ще той маньяк :)) ( у нього 39 розмір). Мала нога - але широка душа і велике серце :give_heart:

8. Полковник

Полковник миється в бані

Это люди какой национальности?
    Москали, возможно, и болеют.

9. Un.Known

Я не хочу бабу.... :sad:

• Подобається Подобається x 15
  10. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм... В мене 42-й... Зір стовідсотків. Якби не болі в нирці і спазми в грудях,то здоровля теж нічого. А жизнь - до дупи... І нога вже не виросте. Може,хіба пальці на ногаг втєти?:scratch_one-s_head:

12. thinkers

thinkers Well-Known Member

найліпчіший той розмір, взуття на який можна і в брендовому, і в стоку "останню пару" за півціни взяти в любий сезон. а ті всі болячки до розміру за вуха притягнуті

13. Un.Known

Неправильна та таблиця.

Не така велика нога в мого чоловіка...

• Подобається Подобається x 10
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

а мені взагалі колись казали на носа дивитися :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А таблички кореляції на групи крові і психотипи нима?

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якщо серйозно - то ступня має бути пропорційною до ваги та зросту, щоб нормально виконувати демпферні функції (пружинити при ходінні) та рівномірніше поширювати тиск маси тіла на підошву. Тобто, якщо людина має 190 см зросту, 110 кг ваги та розмір взуття 40 - то йому ніхто не позаздрить. Проблеми з хребтом та суглобами ніг - забезпечені самою анатомією. Ситуацію може виправити спеціальне взуття, яке зменшить ударне навантаження на суглоби та хребет, а також статичне навантаження на саму ступню.

Те саме - велика ступня при малому зрості. Як правило, така ступня у більшості випадків має певні деформації, в тому числі "плоскоступість". Тобто - також не виконує своєї функції. І тут - перше лікування - це ортопедичне взуття. Правда, у важких випадках успішно роблять операції.

Тобто, важливий не "розмір взуття" чи "розмір носа" сам по собі, а пропорційність частин тіла людини, бо колеса від КАМАЗа на ровері (і навпаки) - його господаря щасливим не зроблять. :)))

Звичайно, як я вже писав - для людей з диспропорціями ступні зараз роблять чудове ортопедичне взуття, яке на 80% зніме їх проблеми та порушення здоров"я.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Щастя полягає зовсім в єнчому. Взуйте когось в взуття на розмір менше,ней день походить в нему по жарі,то ввечері,як скине тоту обувку - побачите цілком щасливу людину...

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

+10.

Згадуючи совєцку власть і совєцке взуття, можна зрозуміти, чому тоді вечорами люди відчували себе щасливими. Деякі те відчуття натертих пальців до сьогодні відчувають як тодішнє щастя. А сьогодні їм так того не вистачає... :haha:

• Подобається Подобається x 7
  19. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Аби не 48 :sad:, бо купити нове взуття нереально .
    В більшості магазинів максимальний 45 інколи є 46, коли кажем дайте 48 вилуплюють очі

• Подобається Подобається x 1
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Зараз це не проблема. Є достатньо Інтернет-сайтів, де то все продається. Також шиють на замовлення.

а де твій аватар? :)