Розкрадання зброї в Університеті Внутрішніх Справ

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем andre33, 17 жов 2011.

1. andre33

andre33 Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 17 жов 2011
    • Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Версій багато, але думаю, що ніхто нічого не продавав, а тим більше не крав. Один взяв на тимчасове користування для власної безпеки, другий для полювання, третьому захотілось постріляти, інший просто не все записує коли видає, а вірить на слові, а тут несподівана перевірка....
    Як тепер повернути, щоб було непомітно ніхто не знає. То ніякий кримінал, а самий справжній бардак, як і у всій країні.

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну і як Ви це собі уявляєте? :)))

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Кто бы мог подумать!:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Вам ведь пояснили:

• Подобається Подобається x 4
  6. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Я завжди казав, що в усіх наших силових структурах БАРДАК ПОВНИЙ!!! Як ні в одній країні світу. Не завадило б військові частини "потрусити" перевірками. Там глядиш багатьох "калашів" і "макаровів" не дорахуєшся. Військове ж начальство на джипах хоче їздити.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Я правильно понимаю, что командир части дал указание подчинённым украсть из своей же части оружие, продать его, а ему (командиру) подогнать новый джип за вырученные деньги?

8. VasMT

Заходят Василий Иванович с Петькой в подвал. Василий Иванович и говорит:
    - Тьфу, блин, темно - как у негра в заднице!
    А Петька мечтательно так:
    - Да-а Василий Иванович, везде-то Вы побывали, всё-то Вы выідили...

Народное творчество

9. sani

sani Well-Known Member

а за які гроші при зарплаті в 3000 грн їздять на порш каєнах, наприклад?

10. VasMT

Хто їздить? У кого зарплата 3кілогривні? Про кого мова?

11. sani

sani Well-Known Member

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

А хто Вам скаже про таке. А як на Вашу думку УБОЗівець на жигулі або на запорожці може залишитись непомітним для авторитетів? Зовсім інша справа коли під"їде на Porsche або Porsche Cayenne Turbo ніхто й гадки не матиме, що це УБОЗівець. Так що не потрібно завжди робити скоропоспішні висновки, в корінь потрібно дивитись, як Ленін - читати між рядками.:)

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

14. VasMT

Для інформації. У заступника начальника Київського УБОЗу зарплатня явно вище 3000 гривень. Ну а звідки Порш - спитайте податкову. Ну а на рахунок прАвокації, дюб"язно наданої Deus igrok_ом, то нічого викривного чи фактичного, щодо вкраденої зброї, я не побачив...

15. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

не знаю, тих схем не вивчав, якби знав докладно, то не писав би не у форум, а в якусь іншу (міліцейську чи судову) структуру. Ех, хоть одно "за союзу" було добре. В Армії хоть був порядок, і тої армії боялися в світі. А зараз що? Посміховисько на цілий світ! Що роблять наші вояки? Та доброго нічого. Стрілють в житлові будинки, збивають пасажирські літаки, садять винищувачі на голови мирних жителів-глядачів авіашоу, розкрадають зброю та боєприпаси (я вже мовчу про державне добро). Останнє, правда, ще наразі тільки в навчальних закладах, але, думаю, даний випадок, "потягне" за собою численні перевірки в інших місцях, де зберігається зброя і "вилізе" на білий світ ще не одна така історія ще й у військових частинах. Дожилися. Ганьба!

16. sani

sani Well-Known Member

хочете сказати що порш куплений на чесну зарплату і всі податки сплачено?

Ну Могильов недавно плакався що то все від браку фінансування... мол нема грошей... хоча куди їм ще більше, минулого року підняли фінансування, цього року ще підняли... а їм все мало! Можуть тільки простих людей катувати і вбивати, а перед справжніми злочинцями і кіллерами обдристуються!

17. Полковник

Полковник миється в бані

Всё-таки приятно читать мнение шахивцив.

18. sani

sani Well-Known Member

чё?
    .........

19. Полковник

Полковник миється в бані

Очепятка получилась.
    Фахивцив, конечно, знатоков военного дела.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

То не воєнна справа,тут дєло смердить криміналом.

а де твій аватар? :)