"Розетка", Лінукс, Віндовс. Дуже потрібна допомога !

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Sam Sobi Xazjajn, 18 кві 2014.

1. Sam Sobi Xazjajn

Sam Sobi Xazjajn New Member

Доброї пори доби!
    Звертаюсь, бо тих хто вміє встановлювати/видаляти операційні системи.
    На днях придбав ноут Acer на "розетці". Його прислали "без ОС", але при завантаженні виводить на екран пінгвіна на синьому фоні, і написом "Limpus Linux 3.4.46". Спробував одразу встановити Wind7, але результаті ніяких, і навіть не результатів, а прогресу. Взагалі нічого не відбувається. Ніби все робив правильно, зайшов в біос, поставив на першу позицію ДВД, зберіг, перезавантажив. Нічого. Почав грішити на ДВДром, але з флешти той самий результат (або його відсутність).
    знайомий порадив видалити Лінукс, але ж його посуті немає, тільки заставка.
    Що робити вже не знаю. Прошу вашої допомоги.
    Наперед дякую

2. muravey

muravey Well-Known Member

Если у вас есть другой компьютер, сделайте на нем загрузочную флешку Acronis Disk Director, загрузитесь с нее на новом ноуте и почистите винчестер нового ноута, удалив все существующие разделы и загрузочные области, и проведите инсталляцию новой ОС заново.

3. Kapilviv

Kapilviv Active Member

Потрібний boot cd hirens. Щукайте в неті. За його допомогою зможете

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Навіщо морочити оте, що на Великдень фарбують? Якщо є диск з 7-кою, з якого можна завантажитися, то розбити жорсткий диск можна цим диском без проблем. Вінда сама все зробить. Видаляємо всі розділи, які є, створюємо нові, і вперед!

• Подобається Подобається x 2
  5. Sam Sobi Xazjajn

Sam Sobi Xazjajn New Member

Всім дякую за поради, але жодна не допомогла. А причина простіша, ніж ви уявляєте ! )
    Мій ноутбук розроблений під Win 8, і всіх інших (старіших) ОС не сприймає.
    Тобто я в добровільно-примусовому вигляді почну користуватись цією ОС ((
    Такий поворот подій мене не втішив, але що поробиш. Тому всім хто збирається купити новий ноутбук, раджу уточняти такий ньюанс до купівлі, і тим хто стикнувся з такими ж траблами як в мене, будете мати на що звернути увагу.

П.С. я думав про повернення товару, і замовлення іншого ноутбука, але сильно він мені подобається. Ще була думка про якісь махінації з жорстким диском, для зміни біоса на якийсь, більш лояльний до Win 7. Буду вдячний за поради і конструктивні рекомендації з приводу останньої думки. Буде це напевно не скоро (не хочу втрачати гарантії хоча б 6-7 місяців), але і хотілося б бути поінформованим в цьому плані.

Останнє редагування: 24 кві 2014
  6. Vedun

Vedun Well-Known Member

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Брєд сівой кобили в лунную ночь.
    Все це елементарно лікується. Я вже зтикався з такими ноутами і компами неодноразово. Навіть доводилося декілька разів валяти вже встановлену ліцензійну 8ку і замість неї тулити 7ку. Так, дійсно, він вже заточений з самого початку під 8ку. Але це не означає, що туди не можна впихнути 7ку. Для цього треба залізти в біос і там дещо підправити своїми шаловливими пальцями. І все буде чудово ставати.
    Згадайте що було коли вийшла віста... Люди теж не могли спочатку туди ХР встановити, але потім пронюхали що саме треба робити і все пійшло як по маслу.

а де твій аватар? :)