Roxette

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Speedo78, 16 кві 2009.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Була колись така група в 80-90 - х роках...
    Та чому була? Вона і зараз існує!!!
    Принаймі про розпад чи припинення своєї діяльності учасники офіційно не об"являли...
    Чув, ніби в 90-х у Львові існував відносно потужний фан-клуб "Роксів"!
    Коротче, всім, хто не байдужий до творчості Пера Гессле і Марі Фредрікссон (разом чи окремо), ласкаво просимо сюди!

Переглянути вкладення 1422

• Подобається Подобається x 1
  2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дуже люблю їхні пісні, подобаються голоси виконавців. Майже всі їхні пісні - хіти.

• Подобається Подобається x 2
  3. Speedo78

Доречі є досить цікавою їхня сольна творчість. Особливо відзначу творчість Пера Гессле!
    Музика Пера, є досить відмінною від Roxette і є, ІМХО, менш "попсовіша", а більш рок-н-рольна і андерграундна (хоча нього є і різні альбоми)! Особливо раджу послухати його альбом Mazarin 2005 року.

Маю диск 2007 року з його автографом ;-)

4. illia

illia Well-Known Member

дуже позитивна група. пісні якісні. мені асоціюється із молодіжними комедіями середини 80-х

5. Speedo78

6. Speedo78

Доречі, ось розклад європейського турне Пера Гессле, можливо хтось зможе відвідати якийсь з його концертів ;)

16 April - Хельсінки
    19 April - Осло
    20 April - Копенгаген
    22 April - Варшава
    23 April - Прага
    25 April - Гамбург
    27 April - Кёльн
    28 April - Цюрих
    29 April - Мюнхен
    2 May - Гент
    4 May - Лондон
    6 May - Амстердам
    8 May - Хальмстад
    9 May - Стокгольм
    10 May - Стокгольм

Пер буде виконувати як свої власні пісні, так і хіти Roxette, ех, шкода мені не виходить вирватися хоча б у Варшаву :sad:, паспорт закінчився, та ще й та економічна криза, щоб їй добре було!

7. Speedo78

Хоча, найближчим часом і планує (якщо вірити цьому інтерв"ю) підкорити Київ...
    http://www.zvuki.ru/R/P/19729/
    Ну що, зберемо "банду" зі Львова? ;)

8. Галюсік

А я колись у когось на компі бачила їхній запис, коли вони ще дуже молоді, якісь дуже юні, напевне це ще на початку їхньої співочої кар'єри. Тоді ще не знімали кліпів, як сьогодні, а знімали просто таке відео, де вони стоять і примітивно танцюють у якомусь залі ще з стародавніми зачісками, як колись носили і т.д.(ну типу,як у Пугачової є такі кліпи з молодості). Пісня мені сподобалась і цей "Кліп" теж. Якщо хтось таке має, то будь-ласка, виставте тут на форум. На жаль назви не пам'ятаю. Дякую.

9. Speedo78

Останнє редагування: 19 кві 2009
  10. Галюсік

Ой, дякую, слухала з задоволенням всі три кліпи. Але того, про який я писала - немає серед них. Мені здається, що то був запис пісні "Нескінченна любов", але просто інший, а можливо я помиляюся.

11. Speedo78

Галюсік Є такий, маю на двд, але в неті не знайшов :sad:
    "Ми знімали кліп зранку в "польових" умовах, "на скору руку" бо вже у 18-00 мала бути презентація на шведському тв, тепер, чесно кажучи, смішно на нас дивитися, у мене руде волосся, в Пера, якась незрозуміла шевелюра, але такими ми були" Марі Фредрікссон

а де твій аватар? :)