Російський марш у Львові (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Agaton, 6 тра 2012.

1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ні, в Варшаві ні, там переможці навіть якщо збереглися, кінчились або втікали на "визволені землі" на заході і півночі Польщі.

Ті що боролися у повстані, в відділах АК, НСЗ, або полських СЗ на Заході и повернулися після війни до Польщі, гнили потім в підвалах комуністичної беспеки, або відпочивали у совецьких таборах... бувало, що разом з німцамі.
    Якщо від разу не йшли до піску.

• Подобається Подобається x 6
  2. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 5
  3. Gron

Gron тафгай

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Я так зрозумів шановний пане Агатон, що все Ваме написане і цілком мною зрозуміле та підтримане не допускає маршів у вашому жодному польському місті?

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Поскольку государство Украина в то время никого не побеждала ввиду своего отсутствия, то и вывешивать "Знамя Победы" не надо. А, тот из граждан Украины, кто себя считает победителем, может вывесить его у себя на огороде. Что касается остальных стран - победительниц, то Вы будете долго ждать:boredom:, пока они его вывесят...

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

Не надо. А вот дед победитель, и внук его имеет полное право пройти под Знаменем Победы на Холм Славы и склонить его над могилами погибших Победителей.
    Может на огороде, может в саду, может на гараж или сарай... Даже на дом может... Страна свободная свободных людей... А вот запрещать, как это делают львовские радисты, никто не имеет права...

7. Gron

Gron тафгай

Михалич Ви задумувались над тим що пишите??!!
    От я, в тч 9 травня, святкую перемогу і ту і іншу, ну так у нас в місті прийнято серед наших і монументи майже поруч розтошовані, який в дупу прапор, чоловічі скупі квіти, гранчак, пляшка і зайвих слів з пафосом, ми і святкуємо і одночасно поминаємо, які внуки під прапором, хєрня дебілом придумана, це не свято, це свято - поминки, паради, марші це не тільки бздури, це кощунство( не знаю як українською).

• Подобається Подобається x 9
  8. VasMT

Задумувався. І добре розумію, що моє право, як і Ваше, чинити так, як не заборонено законами. Чому у Вас викликає здивування одне нагадування Дня перемоги в поєднанні з ветеранами і Прапорами? Чи Ви гадаєте, що право розмахувати своїми шматами є виключно у ветеранів ОУН?
    Ви маєте право на цю думку...

9. Gron

Gron тафгай

Я вважаю, що справжній ветеран, будь якої війни, не стане розмахувати прапорами якщо він не хворий психично.
    А ОУНовець він, чи боєць ЧА, це неважливо.

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я думаю, что в Германии и вдругих местах тоже чтут память немцев погибших во второй мировой. Однако никому не приходит в голову прийти на военное кладбище групповым маршем со знаменем дивизии "Острейх", во всяком случае без разрешения муниципалитета.:pardon:

• Подобається Подобається x 2
  11. Agaton

Agaton Well-Known Member

Таких маршів, про яке тут говоримо ("російський" марш у Львові), я у польському місті взагалі собі не уявляю, оскільки комуністична симболика в нас разом с фашистскої - законно заборонена.
    Правда - фактична толерантність для комуністів більша, але закон усе одно діє.

По друге, мало зараз у Польщі людей що вважають поляків переможцами другої світової війни . Скажем, поляки встигли зберегти деяку частину "національної субстанції" і невеликий сувернітет. Все.
    Баланс усе одно хріновий.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Українське слово "блюзнірство" тут навіть краще підходить :)

13. VasMT

Навіть слова проти не скажу... Вмовили... :mocking:

http://i5.focus.ua/m/525x340/-164417.jpg

Як Ви там казали?

14. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Нажаль закрита тема "Чи день перемоги свято", то напишу тут:
    ІМХО, 9 травня потрібно відзначити як "День пам"яті" жертв фашистського режиму. Але не прославляти комуністичні сталінські гасла та символіку. В сталінських таборах загинуло аж ніяк не менше українців ніж в Освенцімі чи Бухенвальді. І тому аж ніяк не можу собі уявити, щоби в сучасній Німеччині видали зошити з фашистською символікою, чи планувалися б якісь святкування якихось річниць, влаштованих прихильниками Гітлера та його ідеології. Я вже мовчу про пам"ятники Гітлеру в містах Німечини чи Австрії. Це говорить про те, що Україна чи Росія, просто ще не дозріли до європейського рівня усвідомлення історії, демократії та і відповідно - рівня життя :sad: І просвіту, нажаль, не видно...(особливо у північного сусіда).
    А свідома світова громадськість вже давно засудила комунізм, сталінізм нарівні з фашизмом. І додати тут нічого...

15. Полковник

Полковник миється в бані

Сейчас у свояка на даче отдыхаем.
    Почти на каждом строении дачного кооператива висят копии Знамени Победы.
    И как-то по фиг Народу мнение зашореных.

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 3
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Вот.
    И я том же.
    Мы ведь, Слава Богу, не пересекаемся в реальной жизне. В Рссии народ красно-чёрных просто не видит. Вот во Львове и обидно ветеранам.
    Неужели не легча разными дорогами оуновцев и Героев пускать на демонстрации?
    Почему надо обязательно морду ветерану бить?

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

вони на одному кладовищі лежать, і не гризуться. А ті, що ще живі (читайте - фронту не бачили, замість пороху - кухню нюхали, всякі "бійці ЧМО" (частей материального обеспечения) = /ви ж погодитеся, що бойові ветерани, з контузіями і пораненнями, в основному померли, не дотягнувши до 70?/) == так от, тим, що живі, і в 1945-му їм було 18 = зараз їм 82, і навряд чи вони з прапорами марширують.
    Але тим не менше - марші є (і вони чомусь вигідні московії), і к-сть "ветеранів" тільки зростає.
    ==
    Ви навчилися їх воскрешати?

19. VasMT

А чому т.з. московії вигідні марші оунівців?
    А те, що ветеранів оун-упа щороку збільшується, на відміну від ветеранів Червоної Армії - щира правда.
    "Ви" то хто?

• Подобається Подобається x 3
  20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тому що це додає наснаги таким, як ви, "бійцям за (у)родіну"
    ті ж, що дійсно воювали (не суттєво, на чиєму боці) - а особливо українські патріоти - так, ви праві: майже всі померли.
    Але так само, як в 40х переодягнуті "оунівські бандити", що говорили російською, один одного називали "таваріщами", і злочини цих переодітих перевертнів досі ви (особисто) вішаєте на УПА == їхні нащадки також не проти перевдягнутися :)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)