За обіцянкою російського президента Дмітрія Мєдвєдєва, 18 серпня Росія мала почати виводити свої війська з Грузії. Однак, як заявив представник грузинського МВС Шота Утіашвілі, Москва не лише не вивела свої сили, а навпаки – заглибила їх іще більше на грузинську територію. Повний текст
Відповідь: Росіяни роз’їжджають Грузією Цитата: "...російська техніка покидає Цхінвалі та прямує до Владивостока". ======================================================== Звідки інфа??? Навіть для ЛФ це вже "нижче плінтуса".
Відповідь: Росіяни роз’їжджають Грузією елеф тут до чого?... це "львівська газета"?.. так я не зрозумів: до владивостока чи владикавказа?... помилка чи ні?..
Відповідь: Росіяни роз’їжджають Грузією Ну не знаю... ЗІ: Кстати, Минздрав уже предупреждать задолбался! Додано через 1 хвилину І я про це. Там же повинен бути якийсь коректор, редактор випускаючий... Вони шо, географії не знають?
Відповідь: Росіяни роз’їжджають Грузією :D:D:D Мабуть до Індійського океану як колись пропонував Жириновський?