Родинні стосунки

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Альона, 24 гру 2007.

1. Альона

Альона Well-Known Member

Батьки і діти, сестри, брати, свекор і свекруха, тесть і теща, куми...

Чи з усіма членами родини у вас гарні стосунки?
    Власне ця тема, свого роду, про наболіле.

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Родинні стосунки

хороша тема....
    звичайно, що ні....
    у багатьох і багатьох випадках сторонні люди є більш чутливими до твоїх проблем....
    слава Богу, що у мене є тільки одна двоюрідна сестра і кілька троюрідних братів та сестер (до 10, не більше)....

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє.

4. Анютка

Анютка Well-Known Member

Хороша тема, а точні ше болюча.
    От у мене не складаються стосунки з дружиною рідного брата мого чоловіка. Точніше, вони ще й до весілля не складалися, а після весілля - взагалі:ireful1: :ireful1: :ireful1:
    Але справа у тому, що зараз я вже навіть і не хочу, щоб усе було "як у людей", більше того - тепер вже навіть і мій чоловік не хоче
    Це просто жахливо, у нашій родині взагалі так не прийнято, тому дуже важко приходиться

5. duncan

а ви не спілкуйтеся з такою "родиною"....

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це класика жанру....

7. natty

natty Well-Known Member

Загалом так. В мене не дуже велика родина, зате дружна. Двоюрідних братів/сестер завжди сприймала як рідних (їх, на жаль, немає). Трирідних братів і сестер, двоюрідних тіток/дядьків і так далі маю дуже багато, але з ними якось не спілкуюся. Мабуть, через відстань і через те, що з ними практично не спілкуються мої батьки. Декого бачила 1 раз в житті, на власному весіллі:) Якщо дуже відверто, частково погоджуюся з принципом: чим більша відстань - тим сильніша любов. Живемо самі, з батьками, тестем і тещею, баусями і дідусями бачимося приблизно раз на тиждень. Не встигаєм набриднути один одному, не втручаємося в життя один одного. Тому при зустрічі завжди раді бачити один одного і є про що поговорити.
    Щодо жахів з родинною ненавистю, інтригами і підніжками - на щастя, нашу родину це оминуло :)

8. Анютка

Анютка Well-Known Member

Це просто супер. Унас теж такі стосунки, і з родиною чоловіка теж, лише з його братовою не спілкуємося, а через неї і з братом тепер стосунки такі-собі.

А ми так і робимо. Просто для мене це надзвичайно важко, бо не звикла я до такого

9. duncan

це ви правильно робите.... я свою дружину відучував від слів "це мої братики!", довго відучував.... а зараз вона щаслива, що три брата не вішають їй на шию свої проблеми....

10. Анютка

Анютка Well-Known Member

Правильно чи ні, ще й дрсі не впевнина, просто на даний час - по-іншому не може бути:) :) :) :)

11. Текіла

Текіла Member

Ні, не з усіма.
    Добрі лише з тими, кого вважаю адекватними, нормальними людьми.
    А тих кого непереварюю, з тими взагалі не спілкуюся))

12. malyatko

malyatko Well-Known Member

а в мене з половиною добрі відносини а з іншою просто відносини. ніби то й розумієм що родичі але не нав"язуємся один одному :) то й всі щасливі :)

13. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

зі всіма родичами гарні стосунки, крім тих з якими стосунки погані ;)

• Подобається Подобається x 6
  14. egoistka

egoistka Well-Known Member

В мене з усіма близькими гарні стосунки, а ті що далеко...ті далеко і невідомо які у нас стосунки:)

15. Альона

Альона Well-Known Member

У мене є старша сестра. Люблю її просто над-надзвичайно сильно, впевнена це почуття взаємне. Але є одне "але"- у нас обох тяжкі характери- я надто амбіційна і не вмію промовчати коли вважаю що вона ( і не тільки ) неправа, вона- надто вперта ( я, мабуть, теж ) та не вміє вислухати критику, все сприймає дуже емоційно, відповідно так і реагує, ну і я не подарок...
    Ми стараємось не сваритись і нам це вдається. Проте раз у рік- півтора у нас проходить вибух. Через день- два все минає, нічим одна одній не дорікаємо, перепрошуємось. Одна одній можемо останнє віддати не задумуючись, її проблеми- мої проблеми і навпаки. Але ці два дні є дуже болючими.

Вчора власне і був цей вибух, він і є причиною створення цієї теми. Захотіла вам усім пожалітися, але чомусь допису так і не зробила.

16. duncan

зробили зараз....

у мене тяжкі стосунки зі своєю "родиною"....
    скільки ми вже сварилися з сестрою, в дитинстві вона мене навіть лупила....
    тепер я виріс і даю здачі....

• Подобається Подобається x 2
  17. Альона

Альона Well-Known Member

Трохи, мабуть, не так. Сьогодні я зробила допис. А вчора я хотіла пожалітись. Не знаю чому. Люди, які мене добре знають, були б дуже здивовані моїм вчорашнім бажанням.

18. duncan

здивовані тим, що ви хотіли пожалітися, чи тим, що взагалі зробили допис?...

19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

У мене є молодша сестра :p , яка не вміє промовчати...... і в нас теж бувають по кілька раз на рік такі "вибухи", можемо тиждень не розмовляти. Але потім миримось, і ні одна подружка не може стати настільки близькою людиною як сестра. Хм, на спадало навіть на думку поки читала тему писати про сестру, вважаю що для нас це норма :)....
    В першу чергу подумала про "дорогу родину" - свекра і свекруху, нормально сприймаю раз на 3-4 тижні.

20. lanka

lanka Well-Known Member

як каже моя товаришка, неймовірно мудре пояснення родинних стосунків у книжці та фільмі з однойменною назвою "Гордість та упередження".

а де твій аватар? :)