"Родинна Ковбаска" нас дурить, але чому це уже не дивує...

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Mossska, 22 лип 2011.

1. Mossska

Mossska Active Member

Наша улюблена смачна мережа магазинів "Родинна Ковбаска", нас люб'язно обдурює і травить, за наші ж гроші!
    У них усе так апетитно виглядає на прилавках і лозунг: «Ми ввечері зробили – ви вранці свіженьке купили» так заманює, правда ж?

"Продукцію ТМ «Родинна ковбаска» знають, мабуть, усі. Адже смакують ковбаску як малюки, так і старше покоління. І не тільки тому, що вироби смачні та корисні. Тут доступні ціни, а продавці у цих торговельних точках завжди ввічливі та привітні – їм не соромно за продукцію, яку вони продають."
    як пише на сайті: http://zahidonline.com/news/article/nash_lozung_mi_vvecher_zrobili_vi_vranc_svzhenke_kupili/

Це було б усе чудово, але це так тільки з-зовні виглядає...
    Ось недавно, купили сосиски з сиром в їхньому магазині, нічого не підозрюючи, принесли додому, зварили декілька і яке було наше здивування, ці сосиски мали якись не природній вигляд...Усі були покриті маленькими впадинками, а ще відбиток залишився від поліетиленової оболонки...Це виглядало навіть трохи страшно, та самі можете поглянути і переконатись:

Мушу виставити велике фото, бо інакше видно не буде усього!!!

[COLOR=модерський[SIZE=гігашрифт]Робіть висновки![/SIZE][/COLOR]

Останнє редагування модератором: 22 лип 2011
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А на смак ви їх пробували?щуром не віддають?

• Подобається Подобається x 8
  3. shprot

shprot New Member

їв такі самі, смачненькі були!

• Подобається Подобається x 1
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дивні ви... Такі сосиски не варять. Сир розтікається і утворюється повне ге.

Або холодні, або швидкозапечені...

• Подобається Подобається x 7
  5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

• Подобається Подобається x 7
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це порушення технологічного процесу.Колись по телеку показували, що саме і яке порушення вже не пригадаю.

А я люблю з сиром.І нічого не г....Сир трішечки розплавляється і все.не треба їх довго варити.Переварене все г.... буде :)

• Подобається Подобається x 5
  7. ovod

ovod Well-Known Member

ото вмієш людям апетит портити..:)))...

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А Вам известно, что раньше был ГОСТ, теперь стандарт,может и Украины, не знаю, где за его нарушение юридическое лицо в первый раз до 50 тысяч до ста тысяч, а при повторном нарушении - дисквалификация сроком до 3-х лет?

9. ovod

ovod Well-Known Member

а в тих сосисках м'ясо є?

• Подобається Подобається x 4
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

А вам відомо, що не відмінені гости діють і зараз? :)))
    61 рік :haha:

11. Alias

та де зараз є сосиски з м"яса?:))
    та краще ГОСТи,ніж оті ТУ

• Подобається Подобається x 5
  12. NorthWind

Я по специфике профессии руководствуюсь ГОСТом 76 года. Ой хорош! Никто перерабатывать не берется. На все 100!
    Что-то от совка осталось, о чём пожалеть бы надо...:)

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Да. Около 2%. Кенгуру и аргентийский буйвол.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нема тих, хто би міг переробити - виїхали! :)))

14. Alias

так то ж м"ясо,хоч і з екзотичних тварин.У нас простіше - шкіра,кості,соя

15. ovod

ovod Well-Known Member

а нашо тоді ті сосиски їсти?
    вже був би згідний якби з самої сої робили, а то мішають туди непонятно чого...

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

хіба їх копита там перемелені є..:)))

• Подобається Подобається x 2
  16. NorthWind

Вы мне чьи-то не мои тезисы вбабахали... Внимательнее копируйте. А то, что Вы свой центнер кенгурятины съели - чтож, не кенгуру и были...:dntknw:

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

Тсс, тема тихо перетекает в спекуляцию подвальными брелками. Итак, ищем колбасу!:good:

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Мова йшла про гости. Про переробку гостів і писав :)

Зачекайте з нержавійкою, плз.

• Подобається Подобається x 3
  18. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Сказати чесно, я також дуже розчарувалась в продукції "Родинної ковбаски". Сосиски, сардельки за два дні покриваються пліснявою. Спочатку якість була більш високою, але як у нас завжди-зарекомендувались і все..... Але вибирати нема серед чого, тому і купую, правда вже рідше.
    А ще , колись лежала в пологовому з дівчиною, яка працює в магазині "Родинна ковбаска". От вона розповідала, що ковбаси вони зранку миють від плісняви і натирають олією. А сардельки і сосиски, які покриваються пліснявою-здають, перекручують і дають в ковбасу. От і виходить "Ввечері зробили-вранці свіженьке купили"

• Подобається Подобається x 9
  19. Alias

У нас дуже хвалили продукцію ТМ " Ятрань" ( Кіровоград) поставили два чи три кіоска для продажі їхньої фірмової продукції.
    Я купляла там ковбасу "Лікарську" ,виготовлена по ГОСТу,але мені не сподобалась , якась вона ніяка .А от колір у неї не такий рожевий як у теперешніх ковбас.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Варене м'ясо (білок) - біле...

Їм і п'ю те, що смакує, а "Гости могут есть что хотят" :)))

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)