Родичі та близькі політиків

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем no_coment, 6 чер 2007.

?

Чи вважаєте Ви, що рідні (та близькі) впливають на дії політиків

Голосування закрито 6 лип 2007.
  1. ТАК

11 голосів
    100,0%
  2. НІ

0 голосів
    0,0%
  1. no_coment

no_coment Well-Known Member

На мой взгляд родственники (и близкие) оказывают серьезное влияние на известных политиков. Вы согластны?

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Родичі та близькі політиків

особливо на першого підкаблучника

3. no_coment

Искренне считаю, что:

1. Через "родных и близких" осуществляется "управление извне" действиями "нужных" политиков;

2. Близкие, часто-густо, подкладывают "свиней" своим именитым родственникам и толкают их на ПОЛУзаконные действия;

3. Члены семей политиков первой величины должны быть "прозрачны" для общества (их биография, сфера деятельности и т.п.). Дабы мы могли видеть не только "вершину айсберга", а и прогнозировать дальнейший ход событий.

Вы имели ввиду.... Президента "з чистими руками"?

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Вплив" - це не завжди "наегативний вплив".
    Відомі приклади, коли, наприклад, дружина "цивілізувала" свого публічного чоловіка.

А взагалі - претендента на високу посаду треба не на детекторі брехні перевіряти, а пропустити через глибокий психоаналіз.
    Щоби білих песиків не боявся :)

5. Forpost

Forpost Стоїк

підкажіть не можу згадати ..В Аргентині?

6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Да, особенно, если жена - сотрудник госдепартамента США.

• Подобається Подобається x 1
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І в Совєтському союзі також. Я маю на увазі не тільки перших осіб.

8. no_coment

А який вплив (позитивний або негативний), на Вашу думку, має ось ця дружина на свого чоловіка:

"...чергова дружинаа ЮЩЕНКА: Ющенко (Чумаченко) Катерина - третя (!) в списку його "однієї на все життя" та політичний радник. Катерина Чумаченко - американка українского походження.

В нашій країні з'явилася одразу з часу проголошення її незалежності, а саме з 1991 року. З цього часу "профілювалася" на "вихованні українських банкирів и політиків в американському стилі.
    Першим її "об'єктом" був....... ексспікер українського парламенту - Іван Плющ (який видався "неперспективним").

Катерина закінчила Чикагський університет (власну дисертацію захищала в Джорджтаунському університеті у Вашингтоні).
    З 1986 по 1988 рр. була на держслужбі в Держдепартаменті США на посаді СПЕЦІАЛЬНОГО помічника асистента по правам людини та гуманітарним питанням держсекретаря США.

У 1988-92 рр. займала різноманітні пости в Офісі суспільних зв'язків "Білого дому", казначействі, економичному комітеті Конгресу, Американо-Українскому фонді.

В пресі (здебільшого в американскій) неодноразово стверджувалося, що Чумаченко має пряме відношення до американських спецслужб, зокрема, до Ради Нацбезпеки (в якості спецагента). Сама Чумаченко у відкритому листі до газети Financial Times заявляла, що ніколи офіційно не працювала в Раді Нацбезпеки.

З 1992 року переїхала на "ПМЖ" до Київа. Підтримує тісні зв'язки з Павлом Залуцьким (резидент США в Україні), Адріаном Коротницьким (директор "Фридом-хаус"), Романом Купчинським (керівник укранської служби радіо "Свобода"). Чумаченко - мати трьох дітей.

Як свідчить офіційна версія "раптове" знайомство "куратора банкірів України" з головою нацбанку відбувся у літаку. Де місця майбутніх наречених були поруч (як і політичні уподобання та погляди). Після весілля та народження доньки "головний банкір" країни продовжив власний "кар'єрний зльот" з борту Боїнга.

Маючи виключну освіту, спецпідготовку та багатий політичних досвід, дружина спромоглася зформувати ефективну команду однодумців для чоловіка (Центральною постаттю команди був колишній працівник СНБ США Джон Тедстром, який займався імиджем тодішнього прем'єра та його публічними текстами).

9. Forpost

Forpost Стоїк

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=83296&postcount=2

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може почнете коментувати?
    Який вплив на Ваше життя/діяльність має порядковий номер дружини Президента?
    У Вас є конкретні думки/коментарі?

11. no_coment

ТАК - Безперечно!
    Як на мене, людина повинна ставитися до ВСЬГО(!) відповідально і дуже зважено. В тому чіслі (в особливості) і до одруження (читай - шлюбу).....
    Бо інакше, "колекціонування" образів стає не прикладом усвідомлення християнських принципів, а перетворюється у зухвалу "статистику" святих речей!

P.S. (рос.) "...Если б я был султан, я б имел трех жен..."

12. levandivka

Одруження і християнські принципи - не завжди супутники.
    Я і сам не живу з першою дружиною, і "чергове" одруження інших мене не турбує.
    От спроби "мити дупу" комусь мені відверто не подобаються.
    Пропоную не опускатися нижче рівня ПУБЛІЧНОЇ діяльності.

13. no_coment

Перепрошую. Питання "черговості" дружин було порушено саме Вами. Тобто "опущення до дуп" здійснив не я!
    Прошу прочитати назву гілки... Я висловив власну думку, навів перший приклад, зажидав дискусії...

P.S. А для тих, хто бажає поритися в "спідньому" існують інші форуми http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=6625

А щодо "знайомств в дорозі або у відрядженні", то історія родини Путіних не менш цікава (і не тільки Путіних), http://www.kp.ru/daily/23483.3/38071/

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

А хто зараз у Януковича, пошукати? Ти ж самі американці.
    А жінка в нього - зірка, та й годі. Все пізнається у порівнянні. У 2004 був інший вибір? Вся ця гілка створена лише для того що б довести ще й ще раз начеб то причетність до помаранчевої революції американців, госдепу, та ЦРУ. Це не більше ніж путінська гебістська пропаганда.
    Скільки вже сміху було з тими "валєнками".:)

15. Forpost

Forpost Стоїк

фі ....ми про підкаблучників, а Ви веслом , веслом....

16. levandivka

ага:
    І виділення (я про шрифт) Ваші.

Прочитав ще раз і це. ніц не знайшов. ні "думки", ні причини для дискусії...
    Мабуть, зле шукав.

Повторюю: коли хтось з "родичів" вивалюється на всєобще обозрєніє (синочок Президента, або жіночка Прем'єра), то обговорення їх публічної поведінки - норма.
    А поки...

17. no_coment

В цьому з Вами згоден! Це вже - піар (брудний чи дуже брудний).

Але я наполягаю власне на тім, що близькі та рідні перших осіб держави "приречені" бути "перебраними по кісточкам" з метою встановлення всього ланцюжка "від Короля". Бо:

1. Іноді із подивом дізнаєшься про "древо" супругів (а коли дізнаєшся - все стає більш зрозумілим);

2. Часто наші "перші лиця" знаходяться на "повному утриманні" - дружин, матерів-пенсіонерів, дітей, тощо. Які, в свою чергу, продають "державну нафту", отримують держзамовлення, тощо.

А в нас діє принцип: "Син за батька не відповідає!"

А щодо "моральності" нашіх перших осіб - той годі про це вже й говорити! Інша справа, що свою аморальность де хто хоче перетворити у праведництво.

P.S. (рос.) "Короля делает окружение"

18. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

скажіть то правда що таваріщ Премєр розвівся?

як би я був політиком то точно ради би дома питав!

19. Forpost

Forpost Стоїк

хочете таваріща Сталіна(Джугашвілі)грузинського юдея?

а де твій аватар? :)