Роботи зупинено

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Alexander Shutyuck, 27 лют 2014.

1. Alexander Shutyuck

Alexander Shutyuck Well-Known Member

Тиждень тому я розказував, як неподалік мого будинку раптово почали спорудження нового МАФу. Тоді робітники, що готували опалубку для заливки фундаменту, відмовилися показати дозвіл на роботи і просто послали мене куди подалі, тому довелося звертатися до міськради з проханням вияснити, яка насправді там ситуація з дозволами.
    З кілька днів виявилося, що жодних дозволів в них немає і роботи ведуться незаконно. На місце приїхав екскаватор, щоби зносити вже залитий на той момент бетоном фундамент. І тут виявилося, що підприємці благають не зносити зроблене, готові показати проект та вислухати усі претензії. Розмова відбулася прямо біля будмайданчика в присутності голови Франківської районної адміністрації Руслана Кандибора та ще кількох хлопців, які назвалися членами Самооборони (але чомусь були без жилетів). Самооборонівці, очевидно, прийшли в якості групи пітримки підприємця, бо почали розказувати, який він чудовий чоловік, як він підтримував Майдан і що це лише МАФ, тому проект з мешканцями погоджувати не обов'язково.
    В процесі розмови виявилося, що ухвала на оренду землі, на якій почалися роботи, ще не проголосована депутатами і починати будівництво вони не мали жодного права, за що отримали від голови району нагоняй з вимогою зупинити всі роботи до отримання дозволу та обіцянку знести збудоване, якщо у дозволі буде відмовлено.
    Підприємці справді дуже уважно вислухали всі зауваження та пообіцяли, як тільки потепліє, відремонтувати довкола тротуари та встановити стовпчики, щоби вантажівки не їздили газонами та тротуарами. Навіть самі почали розвивати думку далі - "ми ж можемо тут ще й клумбу зробити". Погодилися, що вивантаження товарів з вантажівки, що стоїть поперек газону це неправильно і треба облаштувати для цього спеціальний майданчик. Загалом, розмова пройшла на диво люб'язно та конструктивно, чому, мабуть, дуже посприяв попередньо отриманий нагоняй. Обмінялися контактами, вони пообіцяли без обговорення та погодження з мешканцями роботи не починати. Побачимо, що з того буде далі.

Оригінал публікації...

а де твій аватар? :)