Пропозиція Робота

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем Oleg Bezotosny, 5 лип 2014.

1. Oleg Bezotosny

Oleg Bezotosny New Member

Здравствуйте!
    Нужен человек умеющий создавать презентации, цена работы 1.5-2 доллара за штуку, в зависимости от объема.
    Каждый слайд нужно будет комментировать голосом и записывать все на спец. программу. Т.е. создать презентацию, создать аудио ряд и аудио ряд наложить на презентацию.
    Требования к работнику

1. Умение создавать презентации в Power Point
    2. Четкая речь и хороший голос. (для записи голосового сопровождения презентации)
    3. Желание работать, роликов будет очень много поэтому нужны постоянные люди.

Контакты: в ПП

Останнє редагування модератором: 5 лип 2014
    • Подобається Подобається x 1
  2. Danchik

Danchik Member

Контакти видалено,тому розумію,пропозиція вже не актуальна? Якщо ні,дайте знати.

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Контакти видалено, бо це заборонено правилами. Пишіть користувачу ПП.

4. muravey

muravey Well-Known Member

Я написал когда-то, пользователь в нирване :)

5. not

not New Member

Шукаю продавців в продуктові магазини. біля Південного і початок Кн.Ольги. Графік роботи з 08:00 до 22:00. Оплата вчасна, від 1700грн/15днів.

6. manur

manur Well-Known Member

Попросили мене знайти людину для роботи. Розумію, що мато бажаючих туди.. але, пообіцяв я, щи "закину вудочки" в тирнеті. Бо й сам зараз не вдома і із знайомими безпосередньо на ті теми гутарити не можу.

Отож, цитую :
    мне для дома в Москве нужен человек.
    Серьезный ,работящий, не пьющий и не курящий.

Уточнення, насправді це не сама москва, а село в км 30 від МКАД. Наскільки я розумію, там здоровий будинок, сад, город тощо. і всьому тому тре давати раду.

Уточнення 2 - господарі жиют на 2 доми, приблизно пів року проводять там, а гинші пів року - на Камчатці.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Але всеодно там москалів повно о_О

• Смішно Смішно x 1
  8. manur

manur Well-Known Member

Якби ж то москалів тіко.... Там ще й кацапів нємєряно.........

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)