для тих хто шукає роботу є новий call-центр, займається продажами зараз активно набирають людей на оператора call-центру чудовий варіант для студентів- можна після пар приходити і непогано заробити, графік лояльний в принципі нема вікових обмежень взагалі це ESPOCALL, вони знаходяться на Героїв УПА.Мають сайт там є контакти
Ви там працюєте? Якщо так, то як довго? Бо майже у всіх кол центрах спочатку обіцяють по з/п золоті гори, а по графіку роботи "любе голубе", а от потім виявляється, що пів зарплати не видали, бо то бачите, штрафні санкції в них є про які ніхто не повідомляє. Взагалі робота в кол центрі нормальна, це зручно, але ще раз наступати на ті самі граблі не хочеться.
в них штрафів за всяку дурню нема, тільки за логічні речі- систематичні запізнення, прогул такого поняття як "карта якості" нема, тому- що відробив то твоє
Круто, як раз шукаю роботу, але на тому сайті не розібрався. Можете дати контактний номер, чи як до них потрапити???
знайшов їх на ворк (http://www.work.ua/jobs/1080272/) пропонують погодинку і бонуси, при чому і те, і те більше ніж в інших кол центрах. враження від співбесіди неоднозначне- знайти сам офіс дуже важко, вхід з незрозумілої сторони, ще й збоку якийсь ремонт і спочатку стало страшно, що то якась "шарашкіна кантора", але в приміщенні все дуже класно зроблено все новеньке, народу не багато, зал невеликий з кондиціонером (це було пів години кайфу вважаючи на жару на вулиці)!!! а ввечері передзвонили і запросили на навчання 3-4 дні, не знаю чого мене так швидко навчать, але спробую...
А це не той злощасний кол-центр, де мій малий два місяці ходив по частинам з-ту отримувати? Він працював в "Аделіна".
Ходила туди сьогодні на співбесіду, ще й знайому там зустріла. Вона в них працює вже 2 місяці, каже що зарплату платять чітко 1-2 числа, і з/п в неї виходила 1800-2000 Я ще на заочному вчуся, тому зразу запитила на рахунок сесії, пообіццяли що відпустять))
цікавий кол центр...подивився їхню вакансію на ворку (по ссилці вище), а потім на сайті работа.юа занайшов таке ж оголошення з їхніми контактами, але його публікує там ОККО (http://rabota.ua/company370714/vacancy5319896). от така от штука, виходить шо Галнафтогаз кол центр відкрили треба сходити глянути, може справді шось нормальне...
цей кол-центр є аутсорсинговою компанією, тобто сам по собі ніяких товарів не пропонує. великі компанії звертаються туди для організації так званих "контакт-центрів" для вихідних дзвінків, тобто обдзвін потенціальних клієнтів з метою продажу чи залучення. зараз у них є проекти по Віасату та Волі. Я була на тренінгу, багато розмов, які можна було скоротити мінімум втричі)) Далі має бути тест та пробні дзвінки. Теж насторожують обіцянки щодо графіку, оскільки я вже спілкувалась з трьома дівчатами там і кожна називає інші умови.