Пропозиція робота в call-центрі

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем kasia l, 16 сер 2013.

1. kasia l

kasia l New Member

для тих хто шукає роботу
    є новий call-центр, займається продажами
    зараз активно набирають людей на оператора call-центру
    чудовий варіант для студентів- можна після пар приходити і непогано заробити, графік лояльний
    в принципі нема вікових обмежень
    взагалі це ESPOCALL, вони знаходяться на Героїв УПА.Мають сайт там є контакти

2. SonyaO

SonyaO New Member

Ви там працюєте? Якщо так, то як довго?
    Бо майже у всіх кол центрах спочатку обіцяють по з/п золоті гори, а по графіку роботи "любе голубе", а от потім виявляється, що пів зарплати не видали, бо то бачите, штрафні санкції в них є про які ніхто не повідомляє. Взагалі робота в кол центрі нормальна, це зручно, але ще раз наступати на ті самі граблі не хочеться. :facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  3. kasia l

kasia l New Member

в них штрафів за всяку дурню нема, тільки за логічні речі- систематичні запізнення, прогул
    такого поняття як "карта якості" нема, тому- що відробив то твоє

4. tuhon

tuhon New Member

Круто, як раз шукаю роботу, але на тому сайті не розібрався. Можете дати контактний номер, чи як до них потрапити???

5. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

А як з оплатою? - Погодинна, чи як? І скільки?

• Подобається Подобається x 2
  6. tuhon

tuhon New Member

знайшов їх на ворк (http://www.work.ua/jobs/1080272/)
    пропонують погодинку і бонуси, при чому і те, і те більше ніж в інших кол центрах.
    враження від співбесіди неоднозначне- знайти сам офіс дуже важко, вхід з незрозумілої сторони, ще й збоку якийсь ремонт і спочатку стало страшно, що то якась "шарашкіна кантора", але в приміщенні все дуже класно зроблено все новеньке, народу не багато, зал невеликий з кондиціонером (це було пів години кайфу вважаючи на жару на вулиці)!!! а ввечері передзвонили і запросили на навчання 3-4 дні, не знаю чого мене так швидко навчать, але спробую... :hi:

7. Zeze

Zeze Well-Known Member

Скільки грошей запропонували?

8. jalatan

jalatan Well-Known Member

А це не той злощасний кол-центр, де мій малий два місяці ходив по частинам з-ту отримувати?
    Він працював в "Аделіна".

9. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Ні-ні, це різні. На скільки я знаю, з Аделіни втікали в Еспокол)

10. SonyaO

SonyaO New Member

Ходила туди сьогодні на співбесіду, ще й знайому там зустріла. Вона в них працює вже 2 місяці, каже що зарплату платять чітко 1-2 числа, і з/п в неї виходила 1800-2000 :good:
    Я ще на заочному вчуся, тому зразу запитила на рахунок сесії, пообіццяли що відпустять))

11. Super Man

Super Man New Member

цікавий кол центр...подивився їхню вакансію на ворку (по ссилці вище), а потім на сайті работа.юа занайшов таке ж оголошення з їхніми контактами, але його публікує там ОККО (http://rabota.ua/company370714/vacancy5319896). от така от штука, виходить шо Галнафтогаз кол центр відкрили

треба сходити глянути, може справді шось нормальне...

12. Made in USSR

Made in USSR Member

цей кол-центр є аутсорсинговою компанією, тобто сам по собі ніяких товарів не пропонує. великі компанії звертаються туди для організації так званих "контакт-центрів" для вихідних дзвінків, тобто обдзвін потенціальних клієнтів з метою продажу чи залучення. зараз у них є проекти по Віасату та Волі. Я була на тренінгу, багато розмов, які можна було скоротити мінімум втричі)) Далі має бути тест та пробні дзвінки. Теж насторожують обіцянки щодо графіку, оскільки я вже спілкувалась з трьома дівчатами там і кожна називає інші умови.

• Подобається Подобається x 1
  13. uaWife

uaWife Member

а де твій аватар? :)