Робота у МВС

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Templar, 2 сер 2010.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

шановні форумчани, я можливо вже колись піднімав таке питання, але все-таки.
    Скажіть, як працювати в органах і не стати таким як вони?:scratch_one-s_head:

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Боюся, запізнилися. Саме туди йдіть працювати - чудово в колектив увіллєтеся.
    Правда, спочатку підрихтують, щоб з конопель не надто вискакував.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А яким це "таким"?

• Подобається Подобається x 1
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Для этого надо родиться соответственно... или бандитом
    Если нет... тогда система подровняет под себя, но может и покалечить.
    Романтики там нет. Серые бумажные будни и постоянно кругом дерьмо...:preved:
    в том или ином виде..., короче не работа, а "мечта".:good:

• Подобається Подобається x 6
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Учитесь хорошо, выезжаете... и там идите в Полицию. Если уж приспичило...

• Подобається Подобається x 2
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А які "вони"? Вони точно такі самі, як наша країна. "Прямо пропорційні". Там є бандити, садисти, маньяки, а є порядні люди, є науковці, є інтелектуали. Є хапуги, наркодільці, а є трудяги, винахідники, люди честі і совісті.

Абсолютно все те саме можна сказати про армію, медиків, МНС, педагогів тощо. Просто у міліції більше влади. А отже - і більше спокуси її застосувати для власної користі. Тим більше, якщо порівняти зарплатню нашого "мєнта" і поліцая з сусідньої держави...

Але якби більшість з них не виконували свою роботу... То ви спали б з рушницею в руках, сокирою під подушкою, заклавши вікна мішками з піском.

• Подобається Подобається x 8
  7. Templar

Я там трішки додав конкретики, а можна тепер якусь пораду?

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все просто - не ставайте таким.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ви б конкретно написали, чого хочете уникнути.
    Хм.. Якщо Ви вчились в інституті внутрішніх справ чи подібному закладі, то б мали раніше помітити, як там є. Можна було б раніше змінити професію.. Але зараз вже пізно. Бо вкладено багато сили, часу, грошей. Тож залишається робити те, чого хотіли, заради чого йшли туди. Можете бути чесним: жити за саму зарплату, засинати з чистою совістю і т.д. Але ж спокуса, про яку вже згадувалось в темі, рано чи пізно почне Вас манити. Тоді задумуйтесь над тим, чи воно того вартує. Все вертається. Якщо зробите комусь погано, щоб Вам було добре, потім то "погане" вернеться до Вас. Не втрачайте совісті і все буде добре :)

10. levandivka

Та можна, звичайно. От, дивимося Ваші тексти:
    1. французький легіон: Хочеться почути думку про цей легіон...
    2. Димові шашки: куплю
    3. Демотиватори.
    4. еміграція в США: плюнути на свої плани і не іти у МВС?

Templar.
    Від себе не втечеш, жодною димовою шашкою не прикриєшся.
    В Карнегі є хороша книга "Как перестать беспокоиться и начать жить". Пречитайте її (/ще раз).

Сумніваюся, що володієте "лопатою з моторчиком*", щоб витримати службу в МВС. Є можливість - розвертайте оглоблі вже! "Завтра" легше не буде, а служба - обов'язок (в тому числі й обов'язок терпіти начальника).
    *-

Останнє редагування: 3 сер 2010
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Просто згадав собі Личаківський райвідділ міліції у Львові.
    Я провів там тиждень.
    Вдень в клітці,вночі піднімали на допити.
    В той час я був далеко не ангеликом...нарваний дуже...
    Ставились відповідно.
    Ніч довга...фантазія в них розвинена...і досвід немалий.
    Приковували до батереї...напівсидячого...підвішували до труби....
    товкли по п"ятках...були як сині м"ячі...одягали протигаз...ламали пальці...
    Зранку відтягували в "клітку"....а звечора знов...
    Можливо,якби я підписав оті "признання",а згодом і просто чисті листи паперу,які мені підсовували,я б уникнув цього.
    Я мовчав...
    Були там і нормальні,давали сигарети,приносили канапки...
    Просто спогади...

• Подобається Подобається x 3
  12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ніяк, одягнеш форму тебе почнуть ненавидіти.
    Це реалії сучасного не толератного українського суспільства.
    Всі будуть хаміти, погрожувати, обзивати. Почнеш скоріш завсе або з ППС або дільничим. Пошлють бабок-торгашок ганяти - ті тебе прокльонами обсиплять.
    Або пошлють перевіряти , чи власники вогнепальної зброї дотримуються нпа щодо утримання такої. Кожен другий такий власник після дзвінка у двері буде тебе посилати на 3 букви, кожен третій погрожуватими шо позвонить начальству і тебе вздрючать. Все елементарно - кожен буде вважати себе розумнішим за тебе.
    Далі почнеш еквівалетно реагувати - і почнеться те саме, бидло буде писати - яке ж бидло міліція.

Яке суспіспільство , така й міліція.

• Подобається Подобається x 3
  13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Націоналісти мають знати: українці не могли такого робити. Українці ніколи не застосовують тортур і не калічать. То були москалі, жиди і ляхи.

Розумієш, про що я? Далебі - ні.

14. Templar

1.Димові шашки мені були птрібні для гри в пейнтбол
    2. Про легіон я просто в неті прочитав, стало цікаво, що то чим воно дихає!
    3.Демативатор чим не вгодили?
    4. Еміграція в США, я вже сказав, що багато людей рвуться туди працювати, покидають Україну! Я питав, чи дійсно там так добре!

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

Ось це мене і лякає!

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Забув добавити, Левандівка, ви кретин!
    Якшо людина створює різні теми значить вона хоче в "Легіон" у "США" якшо хоче купити прості дими бо з салітри погано получається значить іде воювати?
    Ви би шосб розумне писали, а то на мою думку тільки забруднюєте ЛФ своїми дописами!

15. Romko

Не смішно.
    Я це перейшов.
    І заплатив власною ниркою.
    Але чемно: гиги.

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Иногда склероз помогает! :dntknw:

17. levandivka

18. Romko

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бачиш - все-таки не зрозумів... Так, дійсно жалко і тебе, і твою нирку... А інші люди, так само невинні, в 1944 році були по-звірячому закатовані точно такими самими "наділеними вищою владою", просто тому, що були неукраїнцями, бо так їм або наказували, або вони думали, що так треба робити...
    Ті ллюди були так само катовані, як ти, якого підозрювали у всіх гріхах. Але їх просто забили на смерть. І ніхто і не збирається до сьогодні шукати "якусь" правду. Але ж правда - є... Просто деякі вважають і мають її "односторонньою". В залежності від того, чия "пєчєнька", своя, чи не своя - чужа.

а де твій аватар? :)