Чо за хрень? С чем её едят? Купил тут пачку, а на упаковке написано - замачивать с тёплой воде 10 минут...%-)))) Вощем пытаюсь приготовить.
В горячей быстрее ))), а в общем, на любителя Я её не парю, а жарю, на оливковом масле , но не долго, с соевым соусом и сыром тофу, вкусно.
мівіна, чи шо? :rolleyes: а взагалі-то є побрехенька, що спагетті (пасту, вермішель, макарони) придумаи китайці, а потім цей винахід привіз до Італії Марко Поло відповідно кошерні спагетті -- саме рисові, а не з пшениці
Дієтпродукт! повинна бути смачна.весь фокус в приправах,основа яких- соєвий соус.А м"яско настрогати з морозилки і обсмажити в киплячому маслі(олії)(відкинувши потім на дуршлаг).Як кажуть, широке поле для фантазії.Благовірна буде задоволена, навіть якщо не получиться.Ну і пляшечку краснєнького,типа совєтського каберне.Буде саме то! Забава на цілого!
Милеш, как это - жарить? Сначала отваривать не надо? Я купила пару месяцев назад рисовую, так и лежит.