Рисовая вермишель...

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем kertis, 3 гру 2010.

  1. kertis

    kertis миється в бані

    Чо за хрень? С чем её едят? Купил тут пачку, а на упаковке написано - замачивать с тёплой воде 10 минут...%-))))


    Вощем пытаюсь приготовить.
     
  2. Милена

    Милена Дуже важлива персона

    В горячей быстрее ))), а в общем, на любителя :)
    Я её не парю, а жарю, на оливковом масле , но не долго, с соевым соусом и сыром тофу, вкусно.
     
  3. kertis

    kertis миється в бані

    ПАонимаешь... для меня это дико... ЖАРИТЬ вермишель только потому что она рисовая...
     
  4. duncan

    duncan батяр з личакова Команда форуму

    мівіна, чи шо? :scratch_one-s_head: :rolleyes:

    а взагалі-то є побрехенька, що спагетті (пасту, вермішель, макарони) придумаи китайці, а потім цей винахід привіз до Італії Марко Поло
    відповідно кошерні спагетті -- саме рисові, а не з пшениці
     
  5. Forpost

    Forpost Стоїк

    Дієтпродукт!
    повинна бути смачна.весь фокус в приправах,основа яких- соєвий соус.А м"яско настрогати з морозилки і обсмажити в киплячому маслі(олії)(відкинувши потім на дуршлаг).Як кажуть, широке поле для фантазії.Благовірна буде задоволена, навіть якщо не получиться.Ну і пляшечку краснєнького,типа совєтського каберне.Буде саме то! Забава на цілого!
     
  6. Luna

    Luna змИючка - сокровище :)

    Милеш, как это - жарить? Сначала отваривать не надо? Я купила пару месяцев назад рисовую, так и лежит.
     
  7. kertis

    kertis миється в бані

    Сам ты "мивиначишо"...)
     
  8. Глафира

    Глафира Скрытная натура

    :rolleyes:
     
а де твій аватар? :)