Думаю, що я не помилюсь, якшо цю тему віднесу, до гілки з музикою Цікаво який в вас зараз рінгтон на телефоні адже кажуть, що телефон людини може багато, шо розказати про саму людину, а тим більше мелодія на дзвінок От вчора поміняла на пісню Крихітки Цахес Ало-але...
В мене стоїть якийсь стандартний, бо я ніяк не можу підключити його до компа і скинути іншу пісню. Хочу Марії Бурмаки "Хто я така є", бо там програш спочатку класний.
На кожну групу, а то і на окремих людей людей інший рінгтон щопи впізнавати по дзвінку. Проблем з рінгтонами не маю, бо роблю їх собі сам - вирізаю необхідні фрагменти з тої чи іншої мелодії.
В мене те саме. Наприклад з роботи- старий телефон. Для дружини- Baruni-Ća bi ća bi abu dabi, для сина Неверґрін.
я також, на тих, хто часто дзвонить - окрему пісеньку. Особливо люблю, коли тато дзвонить - Gary Moore - Still got the blues:dance2:
На домашніх стоїть мелодія з приключеній Шуріка На приємних жіночках з якими завжди є бажання поспілкуватися - Ламбада На давніх колєгах з якими завжди був повід випити - Гей наливайте повнії чари щоб через вінця лилося На робочих - Прощаніє Словянкі На дефолтних шось таке гучне і різке шо аж підскакуєш (але не так як від робочих) А ше є кілька людей на яких стоїть шось тихесеньке бо дістають дзвінками по дурні всякій. А колись на СіменсС35 в мене був ексклюзив - Я на солнишке лежу.
У мене - навпереміну - коли одне надоїсть, ставлю іншу мелодію - з мультиків Пластилінова ворона, Пісня мишеняти, ще Light My Fire і House of the Rising Sun А як хто з роботи - то пісня розбійників з "Бременських музикантів"
В мене виставлено "Nice Drops", правда не знайшов в неті зразок. Навіть не пам'ятаю чи то одна із стандартних в трубці чи сам звідкись стягнув
Зараз стоїть саундтрек до серіалу Skins Раніше десь рік було Анімал Джаз - Три полоски А до того Найтвіш - Немо А ще до того Кипелов - Я здесь от і все..
апну тему. пропоную нові правила для неї -- не просто помірятися піськами і розказати, який у кого модний рінґтон встановлено, а викласти тут його. Parisienne Walkways