рИгіональні реХВорми

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 8 лип 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Те, з якою завзятістю взялися "братки" за так звані реформи, просто заставляє задуматися. Навіщо? Бо в цих "перетрубаціях" і не пахне якийсь позитив для України. То ж задумаємося про "що, де, коли".
    Час, коли "братки" прийшли до влади, вдалим ніяк не назвеш. Державна казна пуста, лиш хватає на якусь підтримку штанів малоімущим, яких в державі переважна більшість. Украсти з такої казни по апетитах, значить нарватися на збурення народу. Євро-2012 теж не дає тих масштабів. Що ж робити? І тут прийшла проста ідея - вкрасти в наступного покоління. Для цього є МВФ, який не дуже розбирається в перепетіях "понятий" всім відомої культури, в якій "не ворует только ленивый". З цих поступлень МВФ можна поцупити через державний бюджет, а розраховуватися буде той, хто не дуже страшний зараз - теперішні діти.
    Але навіть недолугий МВФ побачив ці затуманені риси потенційного злодійства, тому заартачився. Він просто з характеру виставив вимоги державі, які допоможуть їй, як мертвому припарка. Тому "братки" й вирішили виконати ці вимоги з метою отримати все ж бажані гроші від МВФ. Але ж самим не хочеться особливо підставлятися та й подібних справ вони ніколи не робили - праскою по животу простіше діяти. Тому вони й найшли потенційного "цапа-відбувайла" з дніпропетровських, з яким можна трошки поділитися коритом, але на якого потім можна спихнути весь негатив. Процес афери пішов.
    "А братія сидить собі,
    витріщивши очі.
    Може так і треба?"

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Самі придумали?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ні, з трьома секретарями.
    Суть рИХВорм їх не цікавить, а авторство аналізу.

4. bars

bars Well-Known Member

То ви говорите про те, що минула влада теж була не сахар-рафінад? Обіцяете конкретне покращення? Чи просто "дайте порулить!"?

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це до кого було? І до чого?

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гоните в шею таких секретарей безграмотных! Правильно "Реформи регіоналів".
    Это анализ?

ЗЫ: Вы ж этот свой постулат не вырывайте из контекста.

"Ось що, добрі люди:
    Я гуляю, бенкетую
    В неділю і в будень.
    А вам нудно! жалкуєте!
    Їй-богу, не чую,
    І не кричіть! Я свою п'ю,
    А не кров людськую!"

Автор первый, кто "...мовчить собі,
    Витріщивши очі!"

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Гоніть в шию таких "реформаторів", під яких і моя назва.
    І як він мене "розкусив", включаючи моє "лежання на печі" протягом 40 років?
    Степанич, так як рИХВорми престарілого комсомольчика сподобалися? І серед ночі цій афері аплодуєте?

а де твій аватар? :)