Майже у всіх є рідні села, місця, де проходили дитячі літні місяці. Обіцяв Ромкові запостити фото з Теребовлянщини, тому й розпочав. Але ТАКа гілка згодиться багатьом. Нє?
Відповідь: Рідні села Пам'ятники борцям за волю України. Струсів. Дарахів. Дарахівский цвинтар. Дарахів. Ст.Могильниця.
Відповідь: Рідні села http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=159828&postcount=288 c.Хишевичі Городоцького р-ну
Відповідь: Рідні села татова родина з села Батятичі Камянко Бузького району а мамина з села яке було на території полігону і всіх виселили в 40 році.Називалось Вишенька.Тепер тільки фундаменти і дички черешень сливок і яблунь
Відповідь: Рідні села Тут про мою малу батьківщину http://www.castles.com.ua/zven.html , де я провів перші три роки свого життя Зовсім недавно Звенигород святкував 920 років. У 1987 святкували 900 дуже помпезно, понабудовували до ювілею нову школу, басейн, музей, будинок культури, адміністрацію, магазини, дороги та купу всякої інфраструктури. Зараз на більшість із того всього сумно дивитися, в якому воно стані... Всі тягнуться до Львова, нема кому в Звенигороді жити і доглядати його. А мама родом із Сокальщини. Є за Червоноградом таке село Себечів (донедавна називалося Красносіллям, так комуняки обізвали після війни)
Відповідь: Рідні села Мамине рідне село Паниковиця, що 8 км від Бродів. Там я щороку корову пасла влітку, бабці допомагала. Там один рік до школи ходила, як ми перебиралися з Гірника до Сокільник. Дуже люблю це село, хоча вже крім бабциної могили там нічо не лишилося нашого. Хату продали, родина вся в Америці. А тато мій зі Шпиколос, що коло Золочева. Там дідо і бабця поховані. Але це село мені не таке рідне. Там я бувала, але навіть людей добре не знаю. Ну а Сокільники - то вже остання любов. І я рада, що ми жили в Сокільниках, а не у Львові. А взагалі, я любителька спокійного сільського життя. Місто мене змучує. Якби діти були згідні і робота би була нормальна, то запросто би собі купила ранчо тут в нас в Вашингтоні і туди перебралася б жити. Тим більше, що тут всюди та сама цивілізація. Ті самі супермаркети і в Сіетлі, і в селах 200 миль від нього. Ті самі інтернети, той самий телефонний зв"язок.
Відповідь: Рідні села а це - батьківщина моїх бабусі , хрещеного і мами та місце, де проходили дні мого дитинства влітку. колись це було село. тепер СМТ Олевськ.Житомирщина. герб православна церква католицька церква річка Уборть
Відповідь: Рідні села Татове рідне село Чистині, Камянко-Бузького району Мамине/бабцине село (мама народжена у Львові) Біле, Перемишлянського району Чоловікове рідне село Вікно в Америку, Гусятинського району, Тернопільської області.
Відповідь: Рідні села ні... село ся називає просто Вікно... але то я вже додала що то вікно в америку