Ревнощі - природня реакція на прояв уваги до можливого конкурента в сфері особистих почуттів. Ревнощів напевно не буває тільки в тих людей, які вже давно мріють позбутись своєї другої половини.
звернув увагу, що вони бувають двох видів: - туга за коханою людиною - бажання повернути "свою власність"
Будь-які відносини в першу чергу мають будуватися на довірі до людини, яка є поруч, а якщо є справжня довіра, то ревнощів просто не буде.
ну, це гарні загальні фрази, які не дуже з реальністю дружать. от довіряєш своїй половині, прекрасно. Застаєш її, припустімо, в ліжку з сусідом. Але при цьому ж довіряєш. То ніби якось ревнувати не випадає. Ну, втомилися люди, прилягли відпочити.
Ревнощі - то хвороба, яка виникає на місцю любові. І чи веде ця болячка до одужання чи навпаки... то залежить від анамнезу, симптомів і клінічної картини протікання такої.
В описаній вище ситуації хвороба почалась набагато раніше її виявлення. Любов її - замінилась хворобою зради, як наслідок його любов заразилась хворобою - ревності.
Тоді секс. нє? Ну тоді то не саме страшне. Наприклад, у сифіліса куди гірша репутація, як хвороби Ну і чому ревнивець? Я більше схиляюсь до варіанту- ревнивиця. :
Як на мене, ревнощі це страх втратити свою половинку. Ревнуєш, бо боїшся, що хтось її в тебе може вкрасти.
а потом доверчивое лицо вытягивается когда узнаешь, что она месяц назад сама по-тихому подала на развод и запасной вариант уже припасен ...
Ревнощі - були, є і будуть завжди. Ревнують всі, просто при цьому не втрачають голови, а є хворобливі ревнивці, які бачать те, чого немає і муха стає слоном.:ireful:
Особисто я завжди довіряв і довіряю своїй дружині. Ніколи не звертаю уваги коли в компанії її хтось обніме, чи навіть поцілує, бо внутрішнім чуттям не відчуваю нічого підступного від протилежної статі в даних випадках. Зате були інші випадки... . Кілька років тому, коли на празник ми пішли в місцевий клуб на танці і її запросив якийсь незнайомимець, попередньо запитавши моєї згоди, я не мав нічого проти. Правда під час танцю, відповідно до його мацань руками, я зрозумів цього танцюриста. Хоч я нічого не казав, але дружина сама сказала, що з ним більше не танцюватиме, бо воно якесь дурне. Як не дивно, через кілька танців, він знову прийшов запрошувати, але дружина відмовилась. Я описав цей випадок, тому що тут є двохстороння довіра, але виникла ситуація, коли цю довіру своєю збоченою поведінкою не руйнує, а псує якийсь негідник. Ще під час танцю хотілось йому зарядити в рило, але шкода було підставляти дружину перед народом... .
от це правильне відчуття в даній ситуації а ревнощі, це коли в аналогічній ситуації хочеться в рило зарядити дружині