ревнощі

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 11 чер 2013.

?

ревнощі

1. нормально

7 голосів
    63,6%
  2. не нормально

1 голосів
    9,1%
  3. не знаю взагалі, що це таке

3 голосів
    27,3%
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це нормально чи не нормально?)

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це нормально, але не добре :)

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нормально.Головне, щоб не зашкалювало.

• Подобається Подобається x 3
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ревнощі - природня реакція на прояв уваги до можливого конкурента в сфері особистих почуттів. Ревнощів напевно не буває тільки в тих людей, які вже давно мріють позбутись своєї другої половини.

• Подобається Подобається x 4
  5. duncan

звернув увагу, що вони бувають двох видів:
    - туга за коханою людиною
    - бажання повернути "свою власність"

• Подобається Подобається x 2
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А якщо кохана людина поруч, що це тоді?

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Будь-які відносини в першу чергу мають будуватися на довірі до людини, яка є поруч, а якщо є справжня довіра, то ревнощів просто не буде.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Або байдужість. ТОді ревнощів теж не буде.

9. MARTINI

ну, це гарні загальні фрази, які не дуже з реальністю дружать.
    от довіряєш своїй половині, прекрасно. Застаєш її, припустімо, в ліжку з сусідом. Але при цьому ж довіряєш. То ніби якось ревнувати не випадає. Ну, втомилися люди, прилягли відпочити. :)

10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ревнощі - то хвороба, яка виникає на місцю любові. І чи веде ця болячка до одужання чи навпаки... то залежить від анамнезу, симптомів і клінічної картини протікання такої.

11. MARTINI

Тобто в описаній вище ситуації ревнивець просто хорий? )

sent from my Galaxy SIII

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

В описаній вище ситуації хвороба почалась набагато раніше її виявлення. Любов її - замінилась хворобою зради, як наслідок його любов заразилась хворобою - ревності.

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Тоді секс. нє? :)

Ну тоді то не саме страшне. Наприклад, у сифіліса куди гірша репутація, як хвороби :)))

Ну і чому ревнивець? Я більше схиляюсь до варіанту- ревнивиця. :tongue::diablo::crazy:

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як на мене, ревнощі це страх втратити свою половинку. Ревнуєш, бо боїшся, що хтось її в тебе може вкрасти.

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а потом доверчивое лицо вытягивается когда узнаешь, что она месяц назад сама по-тихому подала на развод и запасной вариант уже припасен ...

16. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ревнощі - були, є і будуть завжди. Ревнують всі, просто при цьому не втрачають голови, а є хворобливі ревнивці, які бачать те, чого немає і муха стає слоном.:ireful:

17. консультант

Особисто я завжди довіряв і довіряю своїй дружині. Ніколи не звертаю уваги коли в компанії її хтось обніме, чи навіть поцілує, бо внутрішнім чуттям не відчуваю нічого підступного від протилежної статі в даних випадках.
    Зате були інші випадки... . Кілька років тому, коли на празник ми пішли в місцевий клуб на танці і її запросив якийсь незнайомимець, попередньо запитавши моєї згоди, я не мав нічого проти. Правда під час танцю, відповідно до його мацань руками, я зрозумів цього танцюриста. Хоч я нічого не казав, але дружина сама сказала, що з ним більше не танцюватиме, бо воно якесь дурне. Як не дивно, через кілька танців, він знову прийшов запрошувати, але дружина відмовилась.
    Я описав цей випадок, тому що тут є двохстороння довіра, але виникла ситуація, коли цю довіру своєю збоченою поведінкою не руйнує, а псує якийсь негідник. Ще під час танцю хотілось йому зарядити в рило, але шкода було підставляти дружину перед народом... .:)

18. MARTINI

от це правильне відчуття в даній ситуації
    а ревнощі, це коли в аналогічній ситуації хочеться в рило зарядити дружині :)

• Подобається Подобається x 7
  19. duncan

це перше
    значить сумніваєшся у собі

20. консультант

:haha: :good:

а де твій аватар? :)