Навіть не знаю куда ту тему впихнути... в "Спорт" теж вроді не підходить... Реслінґ(так це вроді називається?) - шо воно таке?! Спорт чи театр, шоу чи простий цирк? І кому то взагалі може бути цікаво, і яка мета того всього, крім заробляння грошей звичайно?
Відповідь: Реслінґ Повна назва - World Wrestling Entertainment.Це не спорт.З категорії спорту його винесено.Поки що в окремий вид розваг. Деколи , коли це дійство показують по ТБ , можу кілька хвилин подивитися , тільки не на арену, а на публіку.Подивитися на їхню реакцію і на категорію людей , які це люблять. Категорія людей така , які ще в Древньому Римі кричали "хліба і видовищ". З меґа відрами кока-коли і пів метровими гат-доґами.Переважно повні.Інтелегентності в очах "0". Ось звідки Задорнов брав героїв до своїх фелетонів і утотожнював з цілою Америкою.
Відповідь: Реслінґ я би розцінював цю "реслю", як звичайне шоу..... як в цирку акробатів та жонглерів....
Відповідь: Реслінґ Видовище, покликане втамовувати жагу обивателів до "гострих" ситуацій. Із такою самою охотою ті самі обивателі захоплено спостерігають за вуличною бійкою. Розважалівка штибу "Дом-х" ...
Відповідь: Реслінґ це, звісно, видовище. хоча... хіба спорт не є по суті теж видовищем? просто різні види спорту зацікавлюють різні верстви населення. а як вам армреслінг?
Відповідь: Реслінґ про армреслинг краще не говорити його краще пробувати. з тобою я б спробувала... :ninja: или слабо?? до речі можна лікті протерти до дірок з деякими борцями, був у мене і такий досвід :no:
Відповідь: Реслінґ краще зі мною не пробувати, бо маю 10 кілограмову гірю у вигляді синочка. біцепси не жіночі...