Хто читає або просто захоплюється репом давайте сюди..... викладуйте альбоми ми будемо їх обговорювати.....
іноді буває... (час від часу подобається) спочатку я реп не сприймала (мабуть через надмір нецензурщини) але виявилось що є багато класного матеріалу з абсолютно нормальними текстами деякі мої друзі читають реп і то непогано, а мені це подобається... якщо вже йти до крайності реп можна порівняти із джазом... у тому сенсі що є місце для імпровізації
Я сам пишу тексти і читаю реп,до тепер сидів на одному російському реп форумі і з тими москалями важко...... не розуміють вони українських жартів((((( і трішки побанили мене там от і виріший пошукати якийсь нормальний український...... може хтось піскаже? що до теми то українського репу щось так не дуже слухав,переважно російський і зарубіжний..... але бачу варто знати і корені репу своєї держави,якщо хочеш читати реп по українськи =)
ну... що до коренів - кажуть перший український репер це Петрик П'яточкін http://www.youtube.com/watch?v=LqVN4afhbRo з цього усі українські репери мабуть починали
Тааааа дівчинко ти рулиш =) ха ха!!! ти мені аж настрій підняла...... Розкажу Москвичам,що ніякий там не Диван рулить а вініпух....... Молодець прікольно придумала,респект +1
авторство не моє... я просто цей прикол запам'ятала а от наприклад реп-коляда (актуально до свят) (це доречі моя команда) http://www.youtube.com/watch?v=s6QlaEuI_bY
нуу,я думаю що реп і коляду не варто пов"язувати,бо реп все ж таки трішки пошлота..... особливо якщо розглядати Рпе Войска)))) Шокк-співає тільки про то як :cesored: всяких мам..... не поважаю такий реп шокка строго геть))))
а чому б і ні? початки року також мають не надто "благочастиві" витоки а з року пішла сьогоднішня попса... коротше більше 90% сучасної музики... невже тим хто не хоче чути нецензурщину потрібно слухати лише класику? я з цим принципово не згідна. буду писати, читати та слухати такий реп і рок який по своєму сенсу буде подобатись навіть моїй бабці! і нехай це провокативно але ж ці стилі якраз і настроєні на провокацію... просто вона буває різна
я слушаю рэп , однако это моё горе , мне 28 лет а рэп сочиняют 20 летние малолетки и всякие дыбилы , сынулики мажоров и прочие неадекваты, которые думают что любая ихняя нелепость будет восприниматься на урра закачиваю 20 альбомов , прослушиваю и 19 удаляю потомучто гавно редчайшее нада было мне , когда был маленький больше металла слушать , когда слух формировался вобщем всем кто слушает и сочиняет моё сочуствие
згідний після епохи 2paca я реп перестав слухати 3 головны тематики (тачки.бабло.тьолки) немає душі в текстах....
ну так хто ж вам заважає душі додати? звичайно якщо Потапа та Настю слухати - тоді можна запросто пиришками-пупиришками покритися... та щей позеленіти як мінімум ---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ---------- я не далеко від вас втікла... 26 мені в дитинстві класику слухала... десь з 16-ти раммштайн і металіку слухала... а от уже десь з 24-х трохи на реп перейшла... правда не скажу що фанатка все ж таки найбільше полюбляю альт-рок! рок форева!!!!!
а я і пишу тексти хоча не є фанатом репу вкладаю душу ....але тільки для себе пишу... не викладаю нікуди !
кажуть неможливо написати насправді геніальну річ, якщо не вмієш писати "у стіл" головне любити те, чим займаєшся
Представляємо відео-роботу «Сплеск душі» від трьох україномовних МС: Тek, Shmit, Wlk. :cesored: Перегляд в хорошій якості : http://www.youtube.com/watch?v=6flwTLSJU0A
Тта... можна подумати в Тупака дуже смислові тексти Якось натрапив в сєті його вірші в період з 16 до 20 років. Небагато їх. Душевні, життєві, романтичні. А популярність здобув на акторстві, прикидаючись ґанґста. Поглянув на відео в ютубі як він видєлується - ну гопнік, чесне слово. Це гоп-культура, тільки в дуже якісному привабливому фантіку. Хоча пісні Happy Home, Shed So Many Tears мені до вподоби. В основному кажу, що можу слухат все, крім репа, але бува такий настрій, що реп дуже пре, не знаю, наіть чо так. Йо-Йо, пучьйогендзап, паднімітє ваши рукі, пускай качЯєт, йо! http://www.youtube.com/watch?v=6wrZXcrVpsE З українців найбільше Герик Горилла до вподоби. А я більше нікого не знаю, ги. Вова зі Львова прикольний, але то попса, нє? ---------- Додано в 03:41 ---------- Попередній допис був написаний в 03:36 ---------- Клас. Молодці.